Gisteren (3 juli 2011) arresteerde de Hasina overheid een hooggeplaatst lid van Hizb ut Tahrir, Professor Dr. Sheikh Tawfique. Zijn arrestatie komt na de arrestaties van 23 leden en activisten van de partij de dag ervoor (2 juli, 2011), bij de demonstratie van de partij die opriep voor de verwijdering van Sjeik Hasina en de afschaffing van het democratische koefr systeem en het herstellen van de Khilafah. De partij openbaarde het anti-Islamitische beleid van Sjeik Hasina en haar totale onderdanigheid aan de kaafir moeshrik imperialisten tijdens de demonstratie. Het effect van de demonstratie resoneert in het land en het heeft de troon van Hasina, de moordenaar van legerofficieren en de loyale agent van de VS, Groot-Brittannië en India zeer zeker geschokt, wat afgeleid kan worden van haar haast tot de arrestaties van Dr. Tawfique. Zij denkt dat dit Hizb ut Tahrir zal afschrikken. Zij heeft haar verstand verloren! Ziet zij niet dat er op deze aarde vele tirannen zijn die verloren hebben door te proberen om de nakomelingen van Hamza, de meester van martelaren, tot zwijgen te brengen? Ziet zij Gaddafi en Bashar al Assad niet rillen van het gebrul van de Moslim Oemma, ondanks hun brutale genocide? Ziet zij niet hoe de slager van Oezbekistan, jood Karimov gek is geworden door het trachten Hizb ut Tahrir te stoppen? In zijn waanzin arresteert, martelt, verwond hij bijna elke dag leden van Hizb ut Tahrir maar dat heeft niet eens lichtjes de groei en de uitbreiding van de organisatie en de activiteiten van de partij beïnvloed.

وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِنْ كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ

‘‘Voorzeker, zij hadden hun plannen reeds gesmeed maar hun plannen zijn bij Allah, al waren hun plannen zó dat er bergen door zouden worden verzet’’ [VBK: soera Ibrahim, vers 46]

Sjeik Hasina lessen hieruit trekken alvorens het te laat is; alvorens Hizb ut Tahrir de noesrah van het moedige Moslim Leger van Bangladesh krijgt en de Khilafah vestigt; wanneer deze onvermijdelijke gebeurtenis een werkelijkheid wordt, zullen Hasina en haar nakomelingen, nergens een plaats vinden om te ontsnappen, in tegenstelling tot haar soortgenoten, Ben Ali en Mubarak.

Media Bureau Hizb ut Tahrir Bangladesh

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland