كلُّ نفسٍ ذائقةُ الموتِ

“Elke ziel zal de dood proeven”

Met veel grief en verdriet rouwt het Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir om de vader van Oestaadh Osman Bakhach directeur van het Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir.

We vragen Allah genade en vergeving voor hem, en dat hij zich mag voegen bij de de profeten, oprechten en martelaren en dat zijn de besten als metgezel…

وإنّا للهِ وإنا إليهِ راجعونَ

“Van Allah komen wij en tot hem keren we terug.”

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland