Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuhu

Hizb ut-Tahrir kondigt een Internationale conferentie aan: “De Revolutie van de Oemmah:  De plannen om hetgeen te laten falen en onvermijdelijkheid van het Islamitische programma”

De opstanden in de Arabische landen onthullen een kokende woede van de Oemmah jegens haar leiders en hun systemen, terwijl deze revoluties overgaan van het ene land naar de andere. Achter de schermen hebben de grote supermachten moeite om deze revoluties over te nemen, hun kolonialistische belangen te behouden en het laten mislukken van terugkeer van Islam middels het hervestigen van Khilafa.

Wij, van Hizb ut-Tahrir, zijn gezamenlijk  met de oprechte zonen van de Oemmah dag en nacht bezig om elk waardevol middel optimaal te gebruiken, zodat de terugkeer van Islam wordt bereikt middels het hervestigen van Khilafa.  Wij willen de kolonialisten en hun lokale beschermheren (de leiders en degenen de hun steunen) duidelijk maken dat dit ons land is en dat jullie een buitenlandse en opdringerige instantie zijn. Jullie zullen worden verbannen en zullen niets meer dan een herinnering zijn. Inderdaad;  jullie stellen niets voor om de Wil en Belofte van Allah (swt) uit te dagen. Hij (swt) is De Heer van De Troon die de terugkeer van Islam heeft beloofd. Jullie zijn niets meer dan een ‘veer binnen een storm’  tegenover het onvermijdelijke terugkeer van de Khilafa.

Als een onderdeel van deze strijd, kondigen wij een international conferentie aan. Deze conferentie zal de revolutie van de zonen van de Oemmah, de (kolonialistische) plannen om de revolutie te laten falen en het onvermijdelijkheid van de terugkeer van Islam omvatten. Aan deze conferentie wordt deelgenomen door een selecte groep van politici, denkers en mediafiguren van Hizb ut-Tahrir en andere individuen. De conferentie zal een aantal treffende onderwerpen beslaan, waarvan de meest belangrijke worden vermeld:

–       Oorzaken van de revolutie van het volk

–       De Syrische revolutie

–       De successen en mogelijkheden van de revoluties in het Arabische wereld

–       Het afwezige programma van de revolutionairen

–       Hoe hebben het westen en de leiders gehandeld n.a.v. de revoluties?

–       Pogingen om de revolutie te stelen

–       Het politieke zelfmoord om op te roepen naar een burgerstaat en internationale interventie

–       De val van de Westerse hegemonie

–       Het programma van de Khilafah

Voorwaar, er is een periode nabij aan haar einde: Een periode van verdeeldheid van de Oemmah; een periode van leiders die weerstand boden tegen alle serieuze pogingen om de islamitische manier van leven voort te zetten; een periode die, insja’Allah in de nabije toekomstig, een zwarte pagina in de geschiedenis zal zijn en geen herhaling zal kennen.

De conferentie vindt plaats in Libanon op de 10de Jumada al-Akhirah, 1433 na Hijri / 1 Mei 2012 (Christelijke jaartelling).  Dit is een open uitnodiging voor iedereen om deze conferentie bij te wonen en aan deel te nemen. De conferentie zal ook via live stream kunnen worden gevolgd via de website van Hizb ut-Tahrir Centrale Mediabureau. Om uw plaats te boeken en uw aanwezigheid te bevestigen, kunt u contact opnemen via het onderstaande telefoonnummer en email adres.

Osman Bakhash

Directeur van het Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Telefoon: 009 611 307 594 Mobiel: 009 617 724 043

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland