Hizb ut Tahrir Nederland

Op maandag 21 mei, is er een delegatie van Hizb ut Tahrir Nederland naar de Ambassade van Pakistan in Nederland gegaan. Dit naar aanleiding van de ontvoering van de woordvoerder van Hizb ut Tahrir Pakistan, Naveed Butt. Die op 11 mei 2012 op klaarlichte dag in het bijzijn van zijn kinderen is ontvoerd door de inlichtingendienst van Pakistan.

De delegatie van Hizb ut Tahrir Nederland is te woord gestaan door de 1ste secretaris, dhr. Tariq Karim. Er is duidelijk gemaakt dat het werk van de Partij ter hervestiging van Al-Khilafah uitsluitend een vreedzame methode omvat. En dat deze laffe operatie tegen Naveed Butt zowel een intellectuele als een politieke misdaad is. En dat met onmiddellijke ingang zijn vrijlating geëist wordt.

Tevens is er aangeven dat deze angstvallige houding van het Pakistaanse regime jegens de leden van Hizb ut Tahrir verbonden is aan de inmenging van Amerika, waar het regime van Pakistan gehoor aan geeft. En dat het gebruik van geweld, ontvoering, bedreiging en intimidatie door President Zardari, Generaal Kayani en Premier Gilani en hun handlangers niet zal leiden tot een stop van de activiteiten van Hizb ut Tahrir in Pakistan.

Tot slot is een officiële verklaring van Hizb ut Tahrir Pakistan overhandigd aan de ambassade van Pakistan.

Okay Pala

Lidvertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland