Het verraad door de Moslimleiders zet onverminderd door zolang er geen rechtvaardige Khilafah is!

Op donderdag 10 december 2020 verklaarde de Verenigde Staten dat nog een moslimland officieel de Zionistische bezettingsstaat heeft erkend. Namelijk dit keer was het de beurt aan Marokko om de bezetting te erkennen. De Koning van Marokko Mohamed VI heeft een telefonisch gesprek gevoerd met Amerikaanse president Trump waarin de erkenning is toegezegd.

De erkenning van de Zionistische bezettingsstaat heeft als gevolg dat Marokko in de toekomst weer ambassadeurs van de bezettingsstaat zal ontvangen en uitsturen naar het bezettingsgebied. Tevens zal Marokko een economische en culturele samenwerking aangaan met de Zionistische bezettingsstaat waar voornamelijk de bezettingsstaat baat bij zal hebben. In ruil voor de erkenning heeft Marokko toegezegd gekregen van de Verenigde Staten dat zij autonomie krijgen over de Westelijke Sahara. Een gebied dat van geopolitiek belang is voor Marokko.

Marokko is niet de eerste staat die de afgelopen jaren officieel de Zionistische bezettingsstaat heeft erkend. Eerder hebben ook Soedan, de Verenigde Emiraten en Bahrein de bezetting officieel erkend. Daarnaast heeft Egypte ook al in het verleden het Camp David-akkoord getekend waarbij de bezetting van de Moslims in Palestina officieel werd erkend.

Het verraad door de Moslimleiders is dus niet exclusief voor Marokko en het zal zeker niet het laatste moslimland zijn dat meegaat in de Amerikaanse plannen voor het Midden-Oosten. De bezetting van de Moslims in Palestina is niet een kwestie die via de huidige ā€˜internationale gemeenschapā€™ opgelost zal worden. Het verraad door de moslimleiders gebeurt niet door een specifiek land maar door alle moslimlanden en hun leiders die momenteel doelbewust niet met Islam regeren.

Zolang de Oemma niet haar politieke lot in eigen handen neemt door de hervestiging van de Islamitische Staat Al Khilafah in de moslimlanden, zal het verraad van de Moslims niet stoppen. Het verraad van de Oemma door de moslimleiders voor de miezerige wereldse belangen kan niet duidelijker aangetoond worden. Net zo zeer kan het niet duidelijker aantoonbaar gemaakt worden hoe cruciaal het nu is voor de Moslims om te werken voor de verandering die de bescherming van de gehele Oemma in de Moslimlanden zal eren.

De Profeet (saw) heeft gezegd:

ā€œVoorwaar, de Imam (de Khalifa) is het schild waarachter jullie (de Oemma) strijden en waarachter jullie bescherming zoeken.ā€ ā€“ Imam Muslim

Media Bureau Hizb ut Tahrir Nederland

Deel op social media

De officiƫle meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiƫle woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiƫle websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiƫren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland