Hizb ut Tahrir Nederland

Een Amerikaanse priester genaamd Terry Jones, een ellendeling verbannen door de aanhangers van zijn kerk in Duitsland, degenen die nog steeds (psychiatrisch) worden behandeld als gevolg van zijn patronage over hen, hij is reeds veroordeeld door de Duitse rechtbanken voor fraude, hij maakt plannen om exemplaren van de edele Koran te verbranden met zijn aanhangers, welke niet meer dan tientallen zijn, in zijn kerk in Florida op zaterdag ter nagedachtenis van de gebeurtenissen op 9/11/2001. Het huilen door sommige westerse functionarissen van krokodillentranen over deze twee zaken om hun afkeur en veroordeling duidelijk te maken, benadrukt (zogenaamd) hun respect voor de islamitische religie.

De kijk in de geschiedenis van de betrekkingen tussen het Westen en de Islam duidt op een systematisch beleid, gevolgd gedurende vele eeuwen, geïmplementeerd door de alliantie van de kerkelijke macht en de politieke macht, gericht op het creëren van haat geworteld in de harten van westerlingen tegen de Islam en haar mensen.

Een voorbeeld van deze houding is de Duitse bondskanselier Angela Merkel, die de campagne van het verbranden van exemplaren van de Koran zaterdag ter nagedachtenis van de aanslagen op 11 september beschreef als “respectloos, weerzinwekkend en verkeerd” en zei dat de vrijheid “altijd gebonden is aan verantwoordelijkheid.”

Wat betreft de gelegenheid van haar uitspraak, deze was ter eren van de criminele Deense tekenaar, die de verschijning van de Profeet beledigde toen zijn verachtelijke cartoons gepubliceerd werden, bij het genootschap op woensdagavond  9/8/2010 in aanwezigheid van de media in de Duitse stad Potsdam. De realiteit is dat als deze ellendeling Jones niet alle steun van de bestuursorganen en de media had gevonden, welke werkt om het vuur van haat en venijn tegen de Islam en de moslims op te wekken, dan had niemand op de wereld hem gehoord. Deze stap dient de belangen van de Westerse koloniale politiek, waar Amerika geconfronteerd wordt met een reeks van crises waar het niet uit komt, behalve voor het bloed en de slachting van de moslims en de plundering van hun rijkdom. Zodoende is er de voortdurende noodzaak om een spook en vogelverschrikker van de Islamitische dreiging te creëren na de val en ondergang van de communistische dreiging.

Zodoende verklaarde Merkel dit voor de aanwezige vooraanstaande media als een bewijs van onbetrouwbaarheid en hypocrisie van de westerse politiek, haar hypocrisie en leugen werd niet geëvenaard, behalve door Amerikaanse functionarissen welke zeiden dat ze de Islam respecteren, sommigen gingen zelfs naar een iftaar voor ramadaan.

Ook zei John Brennan, senior adviseur van Obama inzake terrorisme, hij stelde gedeelten van het document van de nieuwe Nationale Veiligheidsstrategie op, aangekondigd door president Obama aan het eind van afgelopen mei, dat de Verenigde Staten “niet op voet van oorlog staan met de Islam” en stelde “wij waren nooit en zullen in oorlog zijn met islam.”

Wat betreft het doden van de honderdduizenden islamitische mannen, vrouwen en kinderen in Irak, Afghanistan, Palestina en Libanon weten wij niet wat de mening is van meneer Brennan? Misschien beschouwt hij het als niet meer dan het onvermijdelijk plaatsvinden van “Manifest Destiny” (een Amerikaans uitdrukking parallel aan “The White Man’s Burden”, een Britse uitdrukking die de bouw van het Britse Rijk over de schedels van miljoenen slachtoffers rechtvaardigde tijdens het koloniale offensief in de negentiende eeuw). De oorlog tegen de Islam en de Moslims is niet gestopt sinds de komst van de Profeet (saw), de voormalig president van de VS, Bush, bevestigde dit als zijnde een “kruistocht”. We leven in een verschrikkelijk toestand in deze dagen van bezetting, moorden, beledigingen voor onze geliefde Profeet, het verbranden van de Koran en de schending van de hidjaab en andere symbolen de Islam, Allah sprak de waarheid toen hij zei:

قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآياتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ

“Haat is reeds verschenen uit hun uitspraken en wat hun borsten verbergen is erger, hebben wij u de ayaat uit een gezet, als u wilt begrijpen!?” (VBK al Imraan vers 118)

Oh moslims

• Dat wordt gedaan alsof de daad van deze ellendeling en zijn mensen wordt veroordeeld en gehekeld, legt de misvormde westerse beschaving en hypocrisie bloot. Hoewel dit zo is, is dit echter niet het onderzoekveld, dat is enkel het goddelijk oordeel welke het optreden van Moslims om hun religie en het leven te verlossen verplicht, en verplicht de dwazen van de ellendelingen af te schrikken aangaande het aantasten van de heiligheid van de religie en zelfs de symbolen van de moslims, zoals dat gebeurde bij de inbreuk op de grond van een vrouw door Joden wat in strijd was met het convenant van Banie Qajnoeqa met de Boodschapper van Allah, zodoende werden zij verdreven uit Medina.

• Als de heersers van de moslims samen druk werken om hun meesters in de Westerse hoofdsteden bij te staan voor een overwinning op de religie van Allah, en zij concurreren zelfs in de strijd tegen Allah en Zijn boodschapper om Amerika tevreden te stellen door deel te nemen aan wat zij de oorlog tegen het terrorisme noemt, dan verreist de goddelijke verplichting dat de oemma deze heersers afzet en trouw zweert aan de imaam die regeert met het Boek van Allah en de soenna van Zijn Boodschapper, de goddelijke oordelen implementeert en de moslims beschermt en hun symbolen en heiligdommen waarborgt, zodat criminelen hen niet beledigen.

• De minimale vereiste voor de Oemma als geheel is dat zij niet slapen tot de ambassadeurs van de koloniale staten uit zijn gezet, en dat Djihaad wordt aangekondigd om alle sporen van de legers van de koloniale buitenlander te verwijderen in de landen van de moslims. Het Sjar’ijjah principe: “Wat nodig is om de verplichting na te komen is op zichzelf verplicht”,  is dit dan niet verreist aangaande de heersers die zich hebben verkocht aan sjajtaan?! De islam vereist dat zij vandaag afgezet worden en niet morgen, en dat dat trouw gezworen wordt aan een leider om te oordelen voglens hetgeen Allah heeft geopenbaard, de banier van de jihad te hijsen en om massa’s van moslims er op uit te sturen voor de bevrijding van het bezette land in Irak, Afghanistan, Palestina en elders, en resoluut op te treden opdat de leiders van de westerse landen wel twee keer nadenken alvorens te denken over hun aanvallen op de heiligheid van Islam en zijn symbolen, zowel in de bouw van moskeeën als de wettelijke verplichting om te voldoen aan de sluier of andere. Dan zal een moslim niet langer hoeven te leven in vernedering en corruptie in de westerse samenlevingen, waarin de religie van ‘s morgens tot ‘s avonds aangevallen wordt.

Hij (swt) zegt:

كَتَبَ اللَّهُ لأغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلِي إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ

“Allah heeft verordend: “Voorwaar Ik en Mijn boodschappers zullen zegevieren.” Voorzeker Allah is Sterk, Almachtig.” (VBK al Moedjaadala vers 21)

Osman Bakhash

Directeur van het Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland