Uitnodiging media voor de lezing: NEEM AFSTAND VAN WESTERS STAATSTERRORISME

04-12-2015

Hizb ut Tahrir Nederland organiseert zondag 6 december de lezing `Neem afstand van Westers staatsterrorisme` om het negatieve effect van de Parijs aanslagen op de Moslimgemeenschap in Nederland, in kaart te brengen en uiteen te zetten welk standpunt de Moslimgemeenschap hierbij dient in te nemen.

Tijdens de lezing zullen we tevens ingaan op de vraag of Islam wel of niet verantwoordelijk is voor de aanslagen, wat de bron is van het terrorisme en de rol van het Westen hierin.

U bent van harte uitgenodigd om de conferentie bij te wonen.

(Gaarne aanmelden via [email protected])

Amsterdam // RhĆ“ne Congres Centre //Rhoneweg 12-14, Ā 1043AH // Aanvang 13.00

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Okay Pala Media vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland

Email: [email protected]

Mobiel: 0031 (0) 611860521

webpagina: www.hizb.nl

Okay Pala

Media vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland

Deel op social media

De officiƫle meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiƫle woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiƫle websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiƫren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland