Hizb ut Tahrir Nederland

Delegatie Hizb ut Tahrir Nederland brengt bezoek aan Pakistaanse ambassade

Op woensdag 13 april 2016 heeft een delegatie van Hizb ut Tahrir Nederland, een bezoek gebracht aan de ambassade van Pakistan in Den Haag. Dit als onderdeel van een wereldwijde campagne van Hizb ut Tahrir om de Pakistaanse overheid terecht te wijzen op hun onrechtmatige praktijken tegen de leden van Hizb ut Tahrir Pakistan.

Er is gesproken met de PA (Persoonlijke Assistent) van de ambassadeur, Safier Khan. De delegatie heeft een officiële verklaring van Hizb ut Tahrir Pakistan afgegeven. In de verklaring is er ook een lijst bijgevoegd van alle leden die vastzitten en/of gekidnapt zijn door de Pakistaanse overheid. Van sommige leden is de verblijfplaats tot op heden onbekend.

Bovendien is er wederom duidelijk aangegeven dat Hizb ut Tahrir oproept tot Islam op een vreedzame wijze en dat de malaise waar Pakistan mee te kampen heeft is te wijten aan de afwezigheid van de implementatie van Islam en de innige relatie met het Westen.

Er is met klem verzocht om onze leden onmiddellijk in vrijheid te stellen, aangezien de aantijgingen die jegens hen gedaan zijn ongefundeerd zijn en dat dit enkel een vorm van politiek machtsmisbruik is van de overheid om Islamitische geluiden de kop in te drukken.

Okay Pala

Mediavertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland