Persverklaring

Zaterdag, 18 juli 2010

De druk om de conferentie van Hizb ut Tahrir in Beiroet, Libanon te annuleren heeft geholpen om een reusachtige interesse te produceren in de meest betekenisvolle conferentie in het Midden-Oosten van dit jaar.

Met minder dan één dag te gaan voordat de meest cruciale politieke conferentie van Hizb ut Tahrir in het Midden-Oosten plaatsvindt, wordt er buitengewoon hoge politieke druk uitgeoefend door zowel buitenlandse overheden als politieke partijen binnen Libanon. Hun doel om deze “Internationale Khilafah Conferentie” te annuleren heeft gezorgd voor een reusachtige media interesse in de conferentie, in het bijzonder binnen Libanon. Met de toestemming van Allah (swt) gaat de conferentie tot nog toe door .

De conferentie, getiteld “De visie van Hizb ut Tahrir op de kritieke internationale en lokale kwesties” is gepland voor zondag 18 juli 2010 – 6e Sjabaan 1431, en wordt georganiseerd om zeer belangrijke regionale kwesties in de Islamitische wereld, met inbegrip van Palestina, Pakistan en Afghanistan, evenals de globale economische crisis en het debat over kernenergie te bespreken, allen vanuit een uniek Islamitisch perspectief.

Afgevaardigden en de mediawoordvoerders van Hizb ut Tahrir afkomstig uit alle gebieden van de wereld komen samen, naast diverse journalisten en media instanties.

Het projecteren van het bericht van Khilafah in de toonaangevende media, heeft in de Arabische en Moslimwereld voor enorme publiciteit gezorgd. Het heeft met name in Libanon voor grote politieke druk gezorgd, zowel van Libanon binnenuit, maar ook vanuit Washington en Europa, is geprobeerd om de conferentie te annuleren.

De conferentie is één van de vele evenementen van Hizb ut Tahrir rondom de wereld als deel van de herdenking van de afschaffing van de Khilafah 89 jaar geleden op de 28ste Radjab en deze internationale conferentie zal Insja’Allah, op het succes van vorig jaar bouwen; de buitengewone ” Oelama’ama Conferentie”http://hizb.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=55:geleerden-van-de-oemma-roepen-op-tot-khilafah&catid=21:moslimlandenin Indonesië.

DEZE CONFERENTIE ZAL LIVE WORDEN GETOOND OP HET INTERNET, met een Engelse vertaling, Insja’Allah!

Hoofd website:http://ht-media.info/conf/

Ook op:http://www.hizb.org.uk/rajab/

http://khilafah.com/index.php/multimedia/video/9861-live-streaming-ht-international-media-conference-this-sunday

En

http://www.hizb-ut-tahrir.nl

Tijd:

9.00 Beiroet Tijd

8.00 Amsterdam Tijd

ZONDAG 18 juli 2010

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland