De visie van Islam m.b.t. technologie en industrie is dat dergelijke onderwerpen in het algemeen toegestaan zijn. Echter, het gebruik ervan is beperkt, aangezien alle handelingen dienen te worden getoetst aan de bewijsvoering vanuit de Sjari’a. Islam ziet alle materiële zaken zoals wetenschap, technologie en industrie om de realiteit te bestuderen en als studie om na te gaan hoe het welzijn en de levensstandaard van de mensheid kan worden verbeterd. Dit is de visie van Islam m.b.t. wetenschap en technologie.

Islam staat het gebruik van telecommunicatie toe en verschaft subsidie in dergelijke vlakken om de Khilafah te laten ontwikkelen.

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland