Hizb ut Tahrir Nederland

Een Islamitische educatie is gericht op het wereldlijke en het spirituele, het ideologie en het praktische. De Khilafah zal streven om de mensen te laten opleiden op een dusdanige manier dat zij zich ontwikkelen tot capabele individuen die klaar zijn om te participeren op allerlei fronten in de samenleving. Het educatieve beleid van de Khilafah is dusdanig opgesteld dat de studenten zullen worden uitgerust met de benodigde kwaliteiten om een welvarende economie en een vooruitstrevende natie te ontwikkelen.

De vakken zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, techniek en andere wetenschappen zullen worden gegeven tot aan het punt dat de oemma wederom een leidende natie wordt in deze sectoren. Er moet nog worden toegevoegd dat de vakken zoals taal, filosofie, politiek, economie en andere vakken ook zullen worden gegeven om het intellectuele niveau van de Oemma te doen verheffen.

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland