Hizb ut Tahrir Nederland

Ieder persoon binnen het Islamitische grondgebied heeft recht op educatie, ongeacht geslacht, religie of ideologie. Het is een Islamitische verplichting kennis te vergaren en dit geldt voor zowel de man als de vrouw.

Educatie staat centraal om een Islamitische persoonlijkheid op te bouwen en te verzekeren dat de Islamitische cultuur diepgeworteld wordt.Zowel man als vrouw staan centraal in dit proces.

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland