Hizb ut Tahrir Nederland

Hizb ut Tahrir Nederland organiseert op zondag 22 februari een conferentie, met als titel Moslims in Nederland, tussen assimileren en ‘oprotten’. Tijdens de conferentie zal het beleid ten aanzien van de Moslimgemeenschap in Nederland uiteen worden gezet, evenals het verharde klimaat dat voornamelijk is ontstaan door toedoen van media en politici, die een voedingsbodem voor Islamofobe sentimenten in de samenleving hebben gecreëerd.

De conferentie heeft voornamelijk tot doel om het huidige klimaat in kaart te brengen en te verduidelijken welke positie de Moslims zouden moeten innemen in een tijd waarin hun identiteit in het geding is.

U bent van harte uitgenodigd om de conferentie bij te wonen.

(Gaarne aanmelden via [email protected])

Den Haag // Uitenhage Zalencentrum //Uitenhagestraat 90, 2571PM // Aanvang 14.00

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Okay Pala Media vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland

Email: [email protected]

Mobiel: 0031 (0) 611860521

Webpagina: www.hizb.nl

Okay Pala

Media vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland