Protestmars voor Palestina in Den Haag verzet naar volgende week

In navolging van onze eerdere aankondiging betreffende de geplande protestmars voor Palestina in Den Haag, willen wij het volgende mededelen aan onze gemeenschap en alle betrokkenen.

Oorspronkelijk was het plan om op 19 november in Den Haag een protestmars te organiseren ter ondersteuning van Palestina. Echter, recentelijk zijn wij op de hoogte gesteld van een landelijke demonstratie die op dezelfde dag in Rotterdam zal plaatsvinden. Uit strategische overwegingen hebben we besloten om onze protestmars met een week te verzetten naar 26 november.

Deze beslissing is genomen met het oog op eenheid binnen onze gemeenschap en om te voorkomen dat er verdeeldheid ontstaat. Onze gezamenlijke focus moet gericht blijven op het bereiken van ons doel: het creƫren van een brede publieke opinie over de bevrijding van Palestina. Het is van cruciaal belang dat we samenwerken en ons blijven inzetten voor dit nobele streven.

Volgende week, op 26 november zullen wij de protestmars in Den Haag organiseren insjaAllah. We verwachten dat mensen van alle achtergronden, inclusief de moslimgemeenschap, zich bij ons zullen aansluiten om extra druk uit te oefenen en ons streven naar een bevrijd Palestina kracht bij te zetten.

Wij roepen iedereen op om de nieuwe datum in hun agenda te markeren en zich bij ons aan te sluiten in verbondenheid met Palestina.

Okay Pala Directeur Media Bureau Hizb ut Tahrir Nederland

Deel op social media

De officiƫle meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiƫle woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiƫle websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiƫren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland