De Islam bevat een universele boodschap voor de gehele mensheid. Talloze ayat in de Koraan geven aan dat de Islam is gekomen voor de gehele mensheid. De niet-moslims die woonachtig zijn binnen de Khilafah zijn volwaardige burgers en genieten van al de rechten op bescherming, mogelijkheden en vooruitgang als elk ander burger. Het overgrote gedeelte van de Islamitische geschiedenis toont aan dat de moslims in de minderheid waren.

Volgens het boek van de Engelse historicus Albert Hourani genaamd ā€˜A history of the Arab Peoplesā€™: ā€œAan het einde van de Oemayyaden periode, was minder dan 10% van de mensen in Iran, Irak, SyriĆ«, Egypte, TunesiĆ« en Spanje moslim. Alleen op het Arabische Schiereiland was de verhouding van Moslims hoger dan dit.ā€

Deel op social media

De officiƫle meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiƫle woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiƫle websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiƫren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland