Hizb ut Tahrir Nederland

DEN HAAG – Op woensdag 30 september heeft een delegatie van Hizb ut Tahrir Nederland de ambassade van Bangladesh bezocht naar aanleiding van de gevangenneming en marteling van twee Bengaalse vrouwelijke leden van Hizb ut Tahrir door de Bengaalse regering, omdat zij flyers uitdeelden voor een online conferentie van de partij.

De delegatie kwam met als doel om de Bengaalse ambassadeur persoonlijk toe te spreken en te eisen om de twee onschuldige vrouwelijke leden van Hizb ut Tahrir onmiddellijk vrij te laten en om hem persoonlijk een pamflet van de partij over deze tirannie te overhandigen.

Wegens de afwezigheid van de ambassadeur omdat hij op reis was in het buitenland, sprak de delegatie met een afgevaardigde van de ambassade en werd hij door de delegatie gewezen op de tirannie en onderdrukking van de Bengaalse regering jegens onschuldige moslimvrouwen die enkel de Islam in hun land willen verkondigen. En dat onderdrukking niet de levensspanne van het corrupte Sheikh Hasina regime zal doen verlengen. Vervolgens nam de afgevaardigde de brief in ontvangst en heeft hij toegezegd dit bespreekbaar te maken bij de ambassadeur.

Okay Pala

Media vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland