5de   november “Khilafah betogingen” veroorzaken slapeloze nachten voor de agent leiders

De gigantische steun voor de oproep tot Khilafah heeft de nachtrust van de marionetten behoorlijk verstoord.In hun paniek, hebben deze hun toevlucht gezocht tot het arresteren van sjabaab van Hizb ut Tahrir en het martelen van hen. De marionetten arresteerden Hizb ut tahrir’s activist Abdul Qadoos, een laatstejaars student in agricultuur aan de Universiteit van Peshawar, en hebben hem gruwelijk gemarteld. Later opende zijn een zaak tegen hem en hielden hem zodoende een extra dag in voorlopige hechtenis. Hij zit nog steeds in het gevang. In Rawalpindi, hebben overheidshooligans tot tweemaal toe geprobeerd leden van Hizb ut Tahrir te arresteren maar faalde miserabel dankzij het moedige optreden van de oemmah in verdediging van de leden van Hizb, de overheidsagenten zodoende kokend van woede achterlatend. Momenteel zijn er twee werkers, die de vlaggen aan het bevestigen waren, door de politie in hechtenis genomen in Rawalpindi. Hizb ut Tahrir heeft honderdduizenden pamfletten verspreid in haar campagne voor de Khilafah betogingen, duizenden stickers, posters en kaarten zijn aangeplakt; deze booodschap is dan ook aangekomen bij vele duizenden mensen.

O maionetten! Jullie weten heel goed dat jullie slinkse tactieken eerder al gefaald hebben en ook deze keer zal het geen baat hebben. Jullie kunnen noch de sjabaab van Hizb, wiens harten verlicht zijn met de kaarsen van imaan angst aanjagen, noch de grote massa kwellen die openlijk hun steun betuigen aan Hizb tegen jullie destructieve handelen. Jullie tijd is voorbij, de Oemmah is wakker, en al jullie tactieken zijn gedoemd te falen. Onthoud! Spoedig zullen jullie verantwoording moeten afleggen voor jullie misdaden.

Imran Yousafzai

Waarnemend vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir in Pakistan.

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland