Hoe kan ik deelnemen?

Hizb ut Tahrir werkt samen met de Oemmah om de Islamitische heropleving te realiseren. De partij organiseert activiteiten en initiatieven om interactie met de moslims te realiseren zodat een publieke opinie onder hen gevestigd wordt in het voordeel van Islam.

Bent u geïnteresseerd in het werk van de partij of wilt u deelnemen aan de activiteiten? Dan zijn er de volgende mogelijkheden:

Bijwonen lezingen en demonstraties

Hizb ut Tahrir organiseert regelmatig lezingen en demonstraties in verschillende plaatsen om haar ideeën en concepten te verkondigen. Wilt u deze graag bijwonen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wij zullen u dan op de hoogte houden van onze activiteiten.

Meehelpen in campagnes

Er worden ook regelmatig campagnes georganiseerd, die verschillende acties omvatten. Variërend van het uitdelen tot pamfletten tot het verspreiden van een online campagne. Wilt u graag deelnemen indien er een campagne is? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wij zullen u op de hoogte houden wanneer er een campagne plaatsvindt.

Bij u in de buurt

Wilt u actief uw steentje bijdragen in de da’awa? En wilt u dat de da’awa ook uw buurt bereikt? U kunt de partij uitnodigen voor lezingen of activisme bij u in de buurt.

Ik wil meer weten over de partij

Wilt u nog meer weten over de partij, haar doel en haar methode? Neem dan een kijkje onder het menu-item 'Over ons'.