TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau 
Nederland

   
H. 06 Rajab 1437 Nummer: M1437/22
M. 13-04-2016

Delegatie Hizb ut Tahrir Nederland brengt bezoek aan Pakistaanse ambassade

Op woensdag 13 april 2016 heeft een delegatie van Hizb ut Tahrir Nederland, een bezoek gebracht aan de ambassade van Pakistan in Den Haag. Dit als onderdeel van een wereldwijde campagne van Hizb ut Tahrir om de Pakistaanse overheid terecht te wijzen op hun onrechtmatige praktijken tegen de leden van Hizb ut Tahrir Pakistan.

Er is gesproken met de PA (Persoonlijke Assistent) van de ambassadeur, Safier Khan. De delegatie heeft een officiële verklaring van Hizb ut Tahrir Pakistan afgegeven. In de verklaring is er ook een lijst bijgevoegd van alle leden die vastzitten en/of gekidnapt zijn door de Pakistaanse overheid. Van sommige leden is de verblijfplaats tot op heden onbekend. 

Bovendien is er wederom duidelijk aangegeven dat Hizb ut Tahrir oproept tot Islam op een vreedzame wijze en dat de malaise waar Pakistan mee te kampen heeft is te wijten aan de afwezigheid van de implementatie van Islam en de innige relatie met het Westen. 

Er is met klem verzocht om onze leden onmiddellijk in vrijheid te stellen, aangezien de aantijgingen die jegens hen gedaan zijn ongefundeerd zijn en dat dit enkel een vorm van politiek machtsmisbruik is van de overheid om Islamitische geluiden de kop in te drukken.

Okay Pala

Mediavertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 0031 (0) 611860521

Media Bureau Hizb ut Tahrir Nederland
Hizb ut Tahrir Nederland: www.hizb-ut-tahrir.nl Media Bureau Hizb ut Tahrir: www.hizb-ut-tahrir.info

 

 

 

 

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië