×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Nederland

   
     
 

De druk om de conferentie van Hizb ut Tahrir te annuleren heeft geholpen om een reusachtige interesse op te wekken 

 

Persverklaring

Zaterdag, 18 juli 2010

De druk om de conferentie van Hizb ut Tahrir in Beiroet, Libanon te annuleren heeft geholpen om een reusachtige interesse te produceren in de meest betekenisvolle conferentie in het Midden-Oosten van dit jaar.


Met minder dan één dag te gaan voordat de meest cruciale politieke conferentie van Hizb ut Tahrir in het Midden-Oosten plaatsvindt, wordt er buitengewoon hoge politieke druk uitgeoefend door zowel buitenlandse overheden als politieke partijen binnen Libanon. Hun doel om deze "Internationale Khilafah Conferentie" te annuleren heeft gezorgd voor een reusachtige media interesse in de conferentie, in het bijzonder binnen Libanon. Met de toestemming van Allah (swt) gaat de conferentie tot nog toe door .

De conferentie, getiteld "De visie van Hizb ut Tahrir op de kritieke internationale en lokale kwesties" is gepland voor zondag 18 juli 2010 - 6e Sjabaan 1431, en wordt georganiseerd om zeer belangrijke regionale kwesties in de Islamitische wereld, met inbegrip van Palestina, Pakistan en Afghanistan, evenals de globale economische crisis en het debat over kernenergie te bespreken, allen vanuit een uniek Islamitisch perspectief.

Afgevaardigden en de mediawoordvoerders van Hizb ut Tahrir afkomstig uit alle gebieden van de wereld komen samen, naast diverse journalisten en media instanties.

Het projecteren van het bericht van Khilafah in de toonaangevende media, heeft in de Arabische en Moslimwereld voor enorme publiciteit gezorgd. Het heeft met name in Libanon voor grote politieke druk gezorgd, zowel van Libanon binnenuit, maar ook vanuit Washington en Europa, is geprobeerd om de conferentie te annuleren.

De conferentie is één van de vele evenementen van Hizb ut Tahrir rondom de wereld als deel van de herdenking van de afschaffing van de Khilafah 89 jaar geleden op de 28ste Radjab en deze internationale conferentie zal Insja'Allah, op het succes van vorig jaar bouwen; de buitengewone " Oelama’ama Conferentie" http://hizb.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=55:geleerden-van-de-oemma-roepen-op-tot-khilafah&catid=21:moslimlanden in Indonesië.

DEZE CONFERENTIE ZAL LIVE WORDEN GETOOND OP HET INTERNET, met een Engelse vertaling, Insja'Allah!

Hoofd website: http://ht-media.info/conf/

Ook op: http://www.hizb.org.uk/rajab/

http://khilafah.com/index.php/multimedia/video/9861-live-streaming-ht-international-media-conference-this-sunday

 

En

http://hizb-ut-tahrir.nl

 

Tijd:

9.00 Beiroet Tijd

8.00 Amsterdam Tijd

ZONDAG 18 juli 2010

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië