Logo

 

Media Bureau
Pakistan

   
H. 28 Joemaad al Awal 1432 Nummer: PR11021
M. 02-05-2011

Verraderlijke heersers zetten een zelfmoordaanslag op tegen de soevereiniteit van Pakistan

 

De verraderlijke heersers van Pakistan hebben hun onderwerping aan Amerika en haar verraad wederom bewezen. De Abbottabad operatie staat model voor een zelfmoordaanslag, die is opgezet door de verraderlijke heersers tegen de soevereiniteit van Pakistan. Het is voor het eerst in de historie dat er heersers zijn, die een aanval tegen hun eigen land aanmoedigen en tevens de vijand bedanken en feliciteren.


De heersers gaven toestemming voor een Amerikaanse militaire operatie in het holst van de nacht in een veilige stad, Abbottabad, slechts vijftig kilometer van de hoofdstad Islamabad. De aanval door drie Amerikaanse helikopters en mariniers vond plaats op minder dan een kilometer afstand van de gevoelige Pakistan Militaire Academie.

De details van het gebeurtenis zijn een wrede grap. Het is niet mogelijk dat de agentschappen zich niet bewust waren van de bewoners van een enorme 10 Canal complex, welke pas  vier jaar terug is gebouwd. Dit belachelijke Hollywood-achtig script is er om Pakistan, 's werelds enige moslimland met nucleaire capaciteit, af te schilderen als de grootste bedreiging voor de veiligheid van de wereld en dat alle type operaties ertegen kunnen worden uitgevoerd.

De heersers hebben dezelfde houding aangenomen ten aanzien van de aanvallen, als zij hebben genomen over de drone-aanvallen. Om gezichtsverlies te voorkomen, alhoewel zij officieel ontkennen informatie te hebben verschaft over de aanval, hebben de heersers rapporten uitgelekt die bevestigen dat de operaties nooit plaats konden vinden zonder de Pakistaanse inlichtingendienst. Deze aanval is alleen in het voordeel van Amerika en specifiek voor Obama.

Allereerst kan Obama zijn falende kruistocht als een overwinning tegenover zijn volk portretteren, om zijn herverkiezing veilig te stellen.

Ten tweede, Amerika heeft nu het recht naar zich toegetrokken, tegenover de wereld, dat het elk willekeurige aanval op elke moment kan uitvoeren tegenover elk soeverein land, zonder goedkeuring te verkrijgen van de Verenigde Naties of welk ander Internationale instituut.

Ten derde, de stilte van de verraderlijke heersers over de aanval verschaft Amerika een carte blanche om zelf haar militaire operaties uit te breiden, buiten de tribale gebieden, naar welk stad dan ook in Pakistan, of ze nou gebruik maken van militaire helikopters of vliegtuigen. Deze aanval is het grootste geschenk dat de verraderlijke heersers tot op de dag van vandaag aan Amerika hebben gegeven. De verraderlijke heersers hebben Amerika de vrije hand gegeven om hun oorlog tegen Pakistan over het land uit te breiden. Inderdaad, De Profeet (saw) sprak de waarheid toen hij zei dat het grootste verraad is dat van de heersers.

Wij roepen de politici en media op om hun stem te laten horen tegen deze open aanval op de soevereiniteit van Pakistan. Wij roepen de oprechten binnen het leger op om in plaats van toe te zien op de vernietiging van het land, zich te ontdoen van verraderlijke heersers  van het land en Noesrah te verlenen aan Hizb ut-Tahrir voor de oprichting van het Khilafah.

Naveed But

 

De officiële vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Pakistan

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir
Hizb ut Tahrir Nederland