×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 574 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

Ontvoering van de sjabaab van Hizb ut Tahrir door de verraderlijke heersers en hun handlangers

 

OUSAMA HANIF

Lid van Hizb ut Tahrir

Ousama Hanif, een telecommunicatie ingenieur van beroep, zoon van een gerespecteerde onderwijzer en maatschappelijk werker in Islamabad, heeft gestudeerd aan de prestigieuze universiteit, NUST, vader van een dochter, werkt bij een achtenswaardige telecommunicatiebedrijf in Islamabad, en is ook eveneens een bekend lid van Hizb ut Tahrir.

Donderdagochtend, 21 juli 2011, toen hij zijn huis verliet om naar zijn kantoor te gaan in Islamabad, kwam hij in een hinderlaag terecht van overheidsmisdadigers, die zijn auto blokkeerden en hem ontvoerden.

Tot op heden, is er geen nieuws of informatie betreffende zijn verblijfplaats.

 

 

HAYAN KHAN

Lid van Hizb ut Tahrir

Hayan Khan, is een software ingenieur van beroep, hij is onlangs getrouwd, werkt bij een achtenswaardige software ontwikkeling firma in Islamabad en is ook een welbekend lid van Hizb ut Tahrir.

Woensdag ochtend 13 juli 2011, vertrok hij van zijn huis in Rawalpindi om naar zijn kantoor te gaan (de dag na Imran Yousafzai' s ontvoering) en kwam in de hinderlaag terecht van de criminelen van de overheid, die zijn auto blokkeerden, zijn zijruit braken en hem ontvoerden.

Tot op heden, is er geen nieuws of informatie betreffende zijn verblijfplaats.

 

 

IMRAN YOUSAFZAI

Assistent Woordvoerder van Hizb ut Tahrir in Pakistan

Imran Yousafzai is de Assistent Woordvoerder van Hizb ut Tahrir in Pakistan. Een accountant  van beroep, Imran is een vader van twee dochters. Een beroemde politicus die bekend staat voor het opheffen van zijn stem tegen de verraderlijke heersers en hun beleid.

Dinsdag ochtend, 12 juli 2011, wanneer Imran Yousafzai onderweg was voor een vergadering met een televisiejournalist in Islamabad, ontvoerden de overheidshandlangers hem als goedkope loerende dieven zodra hij aankwam.

Tot op heden, is er geen nieuws of informatie betreffende Imran Yousafzai's verblijfplaats.

 

WAT WAREN DE ZOGENAAMDE " MISDADEN" VAN DEZE DRIE MOEDIGE MOSLIM JONGEREN?

·         Het blootstellen van het openlijke verraad van de Pakistaanse heersers voor hun samenwerking met de Amerikanen in hun kruistocht tegen de Moslims

·         De Oemma oproepen tot de directe totstandbrenging van de Islamitische Khilafah staat, die de Moslim Wereld als unieke staat met de meeste grondstoffen in de wereld zal verenigen.

 

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَن يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

‘‘En zij wreekten zich slechts op hen omdat zij in Allah geloofden, de Almachtige, de Geprezene.’’  [VBK: soera Al-Buroedj, vers 8]

 

 

Hizb ut Tahrir

Wilayah Pakistan

24 Sjabaan 1432

25/07/2011

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië