×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 574 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

Op de Djoemoe’a  (vrijdag) “Als jullie (de dien van) Allah helpen zal Hij jullie helpen”: Help Allah daadwerkelijk door de oprichting van de Khilafah

 

Op 06-01-2012 op de Djoemoe’a (vrijdag) “Als jullie (de dien van) Allah helpen zal Hij jullie helpen” zijn in de Syrische opstand 43 vrijdagen voorbij, en zijn ongeveer 300 zware dagen besmeurt met het bij Allah (swt) kostbare bloed van de Moslims. Het misdadige Syrische regime heeft van de internationale gemeenschap en regionale machten de mogelijkheid gekregen te doden.

Deze vormden ervoor een commissie om te bedriegen en frauderen om zijn misdaden te bedekken, terwijl deze gezegende opstand is gewikkeld in intriges en samenzwering, tot op het punt dat dit buiten kijf stond. Mogelijk is dit wat onze deserterende standvastige gelovigen in Syrië zich hebben gerealiseerd, en ze uitte deze realisatie met deze gezegende titel, en deze gezegende titel zou niet aan ons voorbij moeten gaan zonder er goed bij stil te staan. De titel was gezegend omdat het InsjaAllah voortkomt uit oprechte Imaan en deze benodigd het oprecht volgen van de Sjari'a methode opdat daarmee de redenen voor het realiseren van de Nasr (overwinning) worden vervolmaakt.

De opstand heeft een lange weg afgelegd en het zal InsjaAllah de overwinning inluiden, en daarmee de afzetting van dit misdadige regime, wiens gelijke niet gekend is door de moslims in de geschiedenis. Het is zoals de uitspraak van de hoofdinspecteur van het centraal comité voor financiële controle van het ministeriële leiderschap van Syrië en de officiële inspecteur van het ministerie van Defensie, Mahmoed Soelaymaan Haadj Hamad, die na zijn desertie bekend maakte: "Het Syrische regime is zijn volledigheid gedetineerd, geen van haar leden is in staat te bewegen behalve met veiligheidsagenten. Zij willen allen deserteren echter zij vrezen voor hun gezinnen en families." De misdaden zullen dit regime, wat zowel internationale als regionale steun geniet, niet helpen. Noch kan het gered worden door de lafhartige bomaanslagen die het heeft geïnitieerd met de komst van de Arabische waarnemers, en deze herhaalde in de buurt van het Saachin plein waar de mensen betoogden tegen het regime, wat de regering hoofdbrekens gaf. Noch zal het beschermt worden door het veiligheidsapparaat, noch door het hondsdolle shabeeha (tuig) waaraan bijna twee miljard Syrische Lira (27 miljoen euro) is toegewezen om de opstand en de opstandelingen te onderdrukken, zoals verteld door de eerder vermelde inspecteur. Het regime voelt, geconfronteerd met de standvastigheid van de demonstranten en hun vastberadenheid om het regime te werpen in de vuilnisbak van de geschiedenis, dat zijn tijd zeer dichtbij is, het zal verrassend abrupt zijn, dat Al Assad geen immuniteit heeft en hij zal niet gered worden door enige bescherming.

 

Oh Moslims in asj Sjaam, de overwinning en triomf zijn dichtbij met de Wil van Allah:

De overwinning (nasr) van Allah voor de Moslims is een echte overwinning, en deze komt niet behalve tot de Zijn oprechte dienaren volgens die de redenen voor de Shari'a overwinning tot zich nemen. Die niet ten ondergaan aan de belachelijke oplossingen welke de Arabische Liga beoogt, welke werkt voor het Kaafir Westen, of van de Veiligheidsraad die samenzweert tegen de Moslims. Toen de Boodschapper van Allah (saw) zich voorstelde aan Bani Sa'sa' voor hun Noesra (fysieke steun), stelden zij hem de voorwaarde dat de macht na hem voor hen zou zijn, dus weigerde hij. Dus naar dit voorbeeld moet alles wat niet zuiver is bij Allah (swt) geweigerd worden. En weet dat zelfs als een ieder om jullie heen, jullie in de steek laat, de overwinning enkel van Allah komt, wat voor jullie genoeg is en jullie onafhankelijk maakt, Allah (swt) zegt:

 

{إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ}

“Als Allah u helpt, zal niemand u overweldigen, maar als Hij u verlaat, wie is er dan die u buiten Hem kan helpen? In Allah zullen de gelovigen hun vertrouwen leggen." (VBK Soera Al Imraan ayah 16)

 

En weet dat de vervolmaking van de zaak waaraan jullie begonnen zijn is door degenen die zich niet uitspreken in beweging te brengen is, van jullie broeders in alle steden, niet een deel ervan. Vraag om de Noesra van jullie zonen in het Syrische leger, van allen en niet een deel ervan. Opdat deze het regime verwijderen door de kop van de slang af te hakken en niet haar staart. Richt daar al jullie inspanningen en capaciteiten op, en hef jullie borden en roep slogans voor de ijver van alle mensen en heel het leger op basis Imaan in Allah en hou het regime verantwoordelijk voor het verzaken van de rechten van hun mensen en hun Oemmah voor Allah (swt).

 

Oh officieren en soldaten trouw aan Allah alleen:

De gehele Islamitische Oemmah staat vandaag op de drempel van de deur naar Khilafah, en de Sjabaab van Hizb ut Tahrir hebben hun Imaan gezworen om deze deur te openen, dus laat ons samen deze deur openen. Opdat Allah daarvoor deze Oemmah een grote Nasr (overwinning) en een duidelijk Fath (opening) zal geven. U bent volgens de Sjari'a de deur waarmee Allah middels jullie de Nasr en Fath geeft. Het is dus Allah's recht op jullie dat jullie jullie harten en gedachten openen opdat jullie de Nasr van Allah verdienen. Wij in Hizb ut Tahrir roepen jullie op de verplichte oproep welke jullie vereist te beantwoorden, jullie zijn de mensen van Kracht en Steun, als jullie de tiran en zijn gelijken verwijderen en jullie Oemmah en Dien steunen. Dus leg jullie handen in onze handen opdat we Al Khilafah Ar Rashida vestigen, waarnaar de harten en gedachten van de moslims verlangen. Welke met rechtvaardigheid en rechtschapenheid zal regeren, hetgeen waarnaar de onderdrukte mensen verlangen na lang leiden en wachten.Allah (swt) zegt:

 

{وَاذْكُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَلِيلٌ مُسْتَضْعَفُونَ فِي الْأَرْضِ تَخَافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآَوَاكُمْ وَأَيَّدَكُمْ بِنَصْرِهِ وَرَزَقَكُمْ مِنَ الطَّيِّبَاتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ}

“En gedenkt, toen u met weinigen was en zwak werd geacht in het land en toen u vreesde, dat de mensen u weg zouden voeren, hoe Hij u beschermde en sterkte met Zijn hulp en u voorzag van goede dingen, opdat u dankbaar mocht zijn." (VBK soerah al Anaam, ayah 26)

 

 

 

Hizb ut Tahrir

Wilaaja Syrie

 

13 Safar 1433

07-01-2012

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië