×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 574 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

Hizb ut Tahrir: Amerika vreest de ondergang van haar handlanger, Bashar, dus hint zij naar een militaire interventie om de opkomst van Islam te voorkomen

 

Amerika is bang voor de ondergang van haar handlanger, Bashar, door de Moslims, nog voordat hun alternatief gereed is. Daarom hergebruikt Amerika de Jemenitische oplossing en hint naar een militaire interventie. Daarmee hoopt Amerika dat dit de terugkeer van Islam diens kracht kan voorkomen!

In een noemenswaardige verklaring van 28 mei 2012, heeft de voorzitter van de VS Joints Chiefs Generaal Martin Dempsey gezegd: “Het Pentagon is klaar voor de optie van militaire interventie om het geweld in Syrië te stoppen.” Deze plotselinge verklaring komt na een serie van verklaringen van de Amerikaanse minister van Defensie Panetta, de minister van Buitenlandse Zaken Clinton, en van het hoofd van de Amerikaanse regering, Obama. In al die voorgaande verklaringen werd gezegd dat militaire interventie uitgesloten is omdat het de problematiek ingewikkelder zou maken. De laatste van deze verklaringen was tijdens de G8 top en de ontmoeting van de NAVO-landen. De algemene lijn van het Amerikaanse beleid in Syrië was om ruimte te bieden aan haar handlanger Bashar om te moorden en te onderdrukken. Dit zou zo doorgaan totdat Amerika een vervangend regime heeft opgesteld dat haar invloed in Syrië zal waarborgen. Amerika deed dit door oproepen tot onder andere een vreedzame politieke overgang van de regering, onderhandelingen en het geven van opeenvolgende deadlines. De deadlines waren tot een bepaalde tijd bedoeld zodat Amerika de gelegenheid had om een vervangende agent als alternatief voor te bereiden. De voorgaande initiatieven, de Arabische waarnemers, daarna de internationale waarnemers vallen onder dat scenario. De laatste van deze initiatieven was Annan’s initiatief dat bedoeld was om het algemeen standpunt van het Amerikaans beleid te dienen. Dit is wat Annan zelf heeft aangekondigd, toen hij de overheid en de oppositie opriep om plaats te nemen aan de onderhandelingstafel. En hij zei dat zijn missie was om een oplossing te vinden voor het conflict in Syrië, dat begint met een politiek proces.

Dit initiatief van Annan is bij uitstek een Amerikaans initiatief. Zijn bezoek kwam per direct nadat de Houla genocide plaatsvond. Annan’s bezoek kwam te midden in een atmosfeer van versnelde opzegging van diplomatieke relaties met het Syrische regime. Zodoende droeg hij de boodschap naar de Syrische bevolking dat het kan niet gered worden van het regime behalve door middel van de Amerikaanse oplossing! Dit is de manier waarop Amerika haar plan propageert: een crimineel regime dat afschuwelijke misdaden uitvoert tegen onbewapende burgers; en het initiatief geleid door Annan, die de kunst van het bedekken van misdaden tegen de mensheid heeft beheerst! Zijn precedent in Bosnië is daar getuige van. Ons geheugen bevat nog steeds beelden van de enorme massa slachtingen in Bosnië toen het Westen zijn Moslims heeft achtergelaten om vermoord te worden, waar 8.000 mannen en kinderen van de Bosnische Moslims in Sbrenicia zijn vermoord, in een tijd toen Annan zelf verantwoordelijk was voor de vredesoperaties bij de Verenigde Naties. Maar toen zij merkten dat de balans gekanteld was ten gunste voor Moslims, hebben zijn ingegrepen en hun onrechtvaardige oplossingen opgelegd.

Op dezelfde wijze toen de toon van Amerika veranderd is naar militaire interventie in Bosnië toen de balans kantelde ten voordele van de Moslim, wilde Amerika hun kracht breken en forceerde hen om hun oplossing te accepteren. Amerika heeft gemerkt dat de balans nu kantelt ten gunste van de dappere rebellen, en dat haar marionet Bashar aan het beven is. Hij is niet langer in staat om vol te houden totdat het alternatief gereed is. Amerika’s toon is verschoven van het geven van deadlines aan Bashar, tot het proberen om het regime te veranderen van binnenuit door Bashar zijn vertrek en de inauguratie van zijn plaatsvervanger, zoals daarvoor is geëist door Qatar. Dit is volgens het Jemenitische proces, welke was verworpen ten tijde door Amerika en haar volgers in het Syrische regime omdat het werd geleid door de Britten. Het is nu hierop teruggekeerd, waar Obama samen met de leiders van de G8 benadrukte voor de noodzaak van het vertrek van Assad. Hij wees naar Jemen als een model voor een politieke transitie dat kan slagen in Syrië. In dit opzicht, heeft de Amerikaanse nationale Veiligheidsadviseur Thomas Donilon ook verklaard dat Obama de kwestie van de vreedzame transitie volgens het Jemenitische model ter sprake bracht bij minister-president van Rusland, Medvedev, op de zijlijn van de G8 bijeenkomst bij Camp David. Hij voegde toe dat dit plan op tafel ligt voor gesprekken tussen Obama en Poetin bij hun eerstvolgende ontmoeting.

Amerika is bewust van het feit dat de rebellen in Syrië niet in opstand zijn gekomen om de ene agent te vervangen voor een andere; noch om het ene lelijke gezicht te vervangen voor een ander, en dat Bashar, zijn plaatsvervanger, en daar de plaatsvervangers van, evenals al zijn lakeien, hetzelfde zijn in misdaad, gruwelijkheden en verraad. De rebellen zullen met niets minder genoegen nemen dan het ontwortelen van het regime en de wederoprichting van de heerschappij van Islam; de rechtgeleide Khilafah in Asj Sjaam, de centrale verblijfplaats van Islam. Derhalve, Amerika heeft toevlucht gezocht in bedreigingen door militaire interventie, welke kwam in de aankondiging van de V.S. Leger Stafchef Martin Dempsey. Dit is een indicatie van haar bereidheid voor de militaire optie in het geval dat haar invloed in Syrië in gevaar komt. Het is niet van plan om in te grijpen om het Syrische regime te veranderen zoals sommige mensen denken! De timing van deze verklaring geeft een duidelijk signaal dat de Syrische situatie een crisispunt bereikt heeft dat de Amerikaanse invloed bedreigd. Het geeft ook aan dat het regime van Bashar onhoudbaar is geworden tot een bepaalde tijd zodat een alternatief gereed zou zijn. Dus Amerika’s hint naar militaire interventie is om de rebellen bang te maken zodat zij niet de heerschappij van Islam in Syrië zullen hervestigen, waardoor Amerika voorgoed zal terugtrekken naar haar eigen achtertuin.

O Moslims: De interne situatie van het Syrische regime is niet langer enkel aan het wankelen. Zijn pilaren zijn aan het vergaan. De balans is begonnen te kantelen ten gunste van de gezegende revolutie, gemanifesteerd in specifieke operaties tezamen met de legendarische ideologische standvastigheid van het volk en hun vastberadenheid om het regime omver te werpen. Bovendien, de staking in Damascus geeft aan dat de macht van Bashar niet langer verder reikt dan zijn paleis, de barakken en de hoofdkwartieren van de veiligheidsdienst. De befaamde Hamidyya markt was gesloten gevolgd door diens tweeling: de markt van Harieka en Al- Asroenieja; en de historische markt van Medhat Pasha en Khalid ibn Walied straat en anderen. De staking in het hart van Damascus was een serieuze klap voor het regime wiens vergiftigde maag nog steeds pijn lijdt.

 

O Moslims in Sjaam, het gebied van de overwinning, Insja Allah:

De gids liegt niet tegen zijn volk, en Hizb ut Tahrir waarschuwt jullie voor het Westen en haar manoeuvres, met name op dit cruciale moment. Dus, verklaar jullie afwijzing van all haar initiatieven en verwerp de oppositie die smeekt om de vergiftigde oplossingen van het Westen. Sommigen van hen roepen voor de komst van Asj Sjar’a na Assad bijvoorbeeld, zoals Abed Rabbo kwam na Ali Saleh, in het Jemenitische model welke Obama presenteerde aan Poetin. Jullie moeten ieder contact met het Westen en iedere smeek om hulp van het Westen als onvergefelijk verraad zien. Laat de bedreigingen van de Amerikaanse Stafchef met militaire interventie jullie niet beangstigen. Zolang jullie oprecht blijven jegens Allah en Zijn Boodschapper, zullen Amerika en haar handlangers worden verslagen, Insja Allah. Jullie samen met jullie loyale soldaten, met de hereniging van de Oemma om jullie heen, zullen in staat zijn insja Allah om het criminele regime te ontwortelen. Zoals jullie hebben gezegd: “wij zullen nooit knielen behalve voor Allah”, verkondig: “wij zullen nooit knielen voor Amerika, en wij zullen nooit haar oplossingen accepteren”. Verkondig dat de tijd van intriges voorbij is en vertel aan het Westen: “jullie krijgen jullie zin niet met ons na deze dag.” Verklaar dat het doel van onze revolutie volledige bevrijding is van de ongelovige mensgemaakte wetgeving van het Westen en hun tirannieke agenten en dat wij niets anders dan Islam zullen accepteren, als een dien en als wetgeving en als systeem voor het leven: “Khilafah volgens de Profetische methode”. Verklaar dat het land van Sjaam, de centrale verblijfplaats van Islam, het land van het grote strijdveld, de begraafplaats zal zijn voor complotten en intriges tegen haar en van iedereen die haar rechten schendt en de rechten van de Moslims.

 

سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُوا صَغَارٌ عِنْدَ اللَّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُوا يَمْكُرُونَ.

“Vernedering bij Allah en een strenge straf zal de overtreders voorzeker treffen, wegens hetgeen zij beramen.” (Zie VBK Soera An’aam 6, vers 124)

 

Hizb ut Tahrir

Wilajaa Syrie

 

8 Rajab 1433

29 mei 2012

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië