TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

Media Bureau
Nederland

   
H. 7 Ramadaan 1436 Nummer: M1436/13
M. 24-06-2015

Steun ons #MohammedVZMH initiatief in het repressieve klimaat 

In reactie op de cartoons

Wederom heeft de voorman van de ‘Partij van de Vrijheid’ van zich laten horen. Dit keer heeft hij zijn gal gespuwd over Islam door tijdens de zendtijd voor politieke partijen van de Publieke Omroep, de smerige cartoons van onze geliefde Profeet (Allah’s zegen en vrede zij met hem) te laten zien. Alsof dit niet genoeg krenkend is heeft hij de maand Ramadan gekozen om de Moslims een trap na te geven.

De PVV heeft geen andere ambitie dan Islam en de Moslims aan te vallen, dat was al duidelijk. En het liefst doet zij dit openlijk door laaghartige uitspraken en handelingen met als doel te choqueren, te lasteren en te beledigen. Tevens is haar oproep om iedere mogelijke vreedzame co-existentie tussen de verschillende bevolkingsgroepen onmogelijk te maken. Het is een soort kankergezwel dat niet samen kan gaan met gezonde cellen en erop uit is om de gezonde cellen kapot te maken, en organen in het lichaam aan te tasten totdat het lichaam een pijnlijke dood sterft. 

Het gezwel is een serieus probleem, echter het grootste probleem is het lichaam dat toelaat dat dit soort ziektes kunnen gedijen. Zij is niets meer dan een symptoom van een ziek lichaam, een die ongezond en zwak is. De aanklacht is daarom eveneens tegen de overheid die al jaren een repressief beleid voert tegen Islam en de Moslims, de politieke partijen die zich niet zozeer kunnen vinden in de stijlen van de PVV maar wel in haar doelen, de liberaal democratie en de zogenaamde vrijheid om andersdenkenden te mogen beledigen en te lasteren, en het overgrote deel van de media. Zij hebben met z´n allen bijgedragen aan het vervuilde klimaat in Nederland waardoor dit soort extreme figuren en partijen de mogelijkheid hebben gekregen om te groeien. 

Zolang men weerbarstig deze destructieve koers blijft varen en onder het mom van de vrijheid van meningsuiting mogelijk maakt dat bij iedere gelegenheid een niet te onderschatten deel van de samenleving diep gekrenkt mag worden, door hun meest dierbare persoon te beledigen en te lasteren, dan is het zorgwekkende heden in vergelijking tot de toekomst wellicht rooskleurig te noemen.

Nederland is toe aan een mentaliteitsverandering als het vredig wil voortleven met haar Moslimgemeenschap. Zolang dit niet gebeurt en de mogelijkheid geboden wordt om de Profeet (Allah’s zegen en vrede zij met hem), die het meest dierbare is voor iedere Moslims, te beledigen dan dienen de Moslims zich voortdurend en onvermoeid hiertegen uit te spreken. 

Het is veelzeggende dat uitgerekend de maand Ramadan is verkozen om de Profeet te lasteren op nationale televisie. Men had ook de optie om rekening te houden met de gevoelens van de Moslims in deze belangrijke maand. Maar desalniettemin is er toch voor gekozen om het doorgang te geven. Maar zoals een oud Hollands gezegde luidt: wie kaatst kan de bal verwachten. Echter wel met het verschil dat we geen lastercampagne zullen beginnen of smakeloze cartoons zullen publiceren, aangezien onze Profeet (Allah’s zegen en vrede zij met hem) ons heeft verboden van dit soort laaghartige praktijken. 

Wat we wel zullen doen is dat we gebruikmakend van deze gezegende maand nog beter verenigd zullen zijn in onze liefde en navolging van onze Profeet Mohammed (Allah’s zegen en vrede zij met hem) en te allen tijde zullen opkomen voor hem. We zullen allen gezamenlijk, de giftige en scherpe pijlen die gericht zijn tot onze Profeet (Allah’s zegen en vrede zij met hem) opvangen met onze woorden. 

En tot slot

Geven we de groeten aan de Profeet (Allah’s zegen en vrede zij met hem)  

صلى الله عليه و سلم 

Doe mee met onze Hashtag #MohammedVZMH en spreek je uit tegen de laster.

 

Okay Pala

Media vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 0031 (0) 611860521

Media Bureau Hizb ut Tahrir Nederland
Hizb ut Tahrir Nederland: www.hizb-ut-tahrir.nl Media Bureau Hizb ut Tahrir: www.hizb-ut-tahrir.info

 

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië