×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Nederland

   
H. 30 Djoemaadh oeth Thaani 14333 Nummer: M1433/05
M. 21-05-2012

Delegatie van Hizb ut Tahrir Nederland bezoekt de Ambassade van Pakistan in verband met de ontvoering van Naveed Butt, woordvoerder van Hizb ut Tahrir Pakistan


 

Op maandag 21 mei, is er een delegatie van Hizb ut Tahrir Nederland naar de Ambassade van Pakistan in Nederland gegaan. Dit naar aanleiding van de ontvoering van de woordvoerder van Hizb ut Tahrir Pakistan, Naveed Butt. Die op 11 mei 2012 op klaarlichte dag in het bijzijn van zijn kinderen is ontvoerd door de inlichtingendienst van Pakistan.

De delegatie van Hizb ut Tahrir Nederland is te woord gestaan door de 1ste secretaris, dhr. Tariq Karim. Er is duidelijk gemaakt dat het werk van de Partij ter hervestiging van Al-Khilafah uitsluitend een vreedzame methode omvat. En dat deze laffe operatie tegen Naveed Butt zowel een intellectuele als een politieke misdaad is. En dat met onmiddellijke ingang zijn vrijlating geëist wordt.

Tevens is er aangeven dat deze angstvallige houding van het Pakistaanse regime jegens de leden van Hizb ut Tahrir verbonden is aan de inmenging van Amerika, waar het regime van Pakistan gehoor aan geeft. En dat het gebruik van geweld, ontvoering, bedreiging en intimidatie door President Zardari, Generaal Kayani en Premier Gilani en hun handlangers niet zal leiden tot een stop van de activiteiten van Hizb ut Tahrir in Pakistan.

Tot slot is een officiële verklaring van Hizb ut Tahrir Pakistan overhandigd aan de ambassade van Pakistan.


Okay Pala

Lidvertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië