×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Pakistan

   
12 Dhoel Qaadah, 1430    
 

Ontmantel Amerika en haar agenten; het oprichten van Khilafa is de werkelijke Rah e Nidjat (Pad van Bevrijding)

 

O, moslims van Pakistan!

Wij, de jongeren van Hizb ut Tahrir die over heel de moslimwereld al meer dan vijftig jaar werken, en in Pakistan meer dan een decennium, zijn genoodzaakt jullie er in dit pamflet van mobilisatie toe te spreken, overtuigd dat wij zijn dat jullie nu op het punt staan van een grootse en onvermijdelijke verandering. Dit is ons meer duidelijk geworden dit jaar, 2009, meer dan elk ander jaar, terwijl wij duizenden pamfletten uitdeelden; tienduizenden van jullie hebben aangesproken middels pamfletten en discussies; duizenden banners en posters hebben opgehangen bij het onderwerp beëindiging van alle Amerikaanse aanwezigheid in Pakistan; en jullie enthousiast duizenden van de Hizb ut Tahrir Wilaya Pakistan "Rode Brieven" aan president Zardari getekend en gepost hebben, welke eiste dat er een einde komt aan (aanwezigheid van) alle Amerikaanse inlichtingendiensten, militaire basissen en ambassades in Pakistan. En we hebben dit ook opgemerkt in jullie reactie op de berichtgeving in de media over Hizb ut Tahrir en zijn nobele werk om de Khilafa weder op te richten, dat miljoenen van jullie heeft bereikt, nadat honderden arrestaties van mensen van Hizb ut Tahrir hadden plaatsgevonden.

Er bestaat bij ons geen twijfel dat jullie levendig en bewust zijn van de gevaren van de Amerikaanse aanwezigheid. Dit is duidelijk te zien in jullie reactie op de laffe aanval op de Internationale Islamitische Universiteit in Islamabad, die martelaren heeft gemaakt van tientallen van onze dochters, en die gevolgd werd door een aanval op onze families toen zij aan het winkelen waren in Miena Bazaar in Peshawar, waardoor honderden van onze kinderen, moeders, zusters en broeders tot martelaar werden. Dit alles was een welkom van bloed voor de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton. Het was zo duidelijk voor jullie dat deze weerzinkwekkende misdaden tegen de moslims, opgezet waren door de ongelovige Amerikaanse inlichtingendienst, die de oorzaak is van Fitna en chaos overal ter wereld, van Centraal-Amerika tot Vietnam, door Irak en Afghanistan. En die nu vrij rondzwerft in Pakistan dankzij de huidige marionettenleiders.

En we moeten hieraan toevoegen dat de mislukking van Hillary Clintons bezoek te danken is aan jullie bewustzijn. Ze kwam om jullie harten en gedachten te winnen. Hillary Clinton verkondigde haar doel in een persconferentie tijdens haar aankomst op 28 oktober 2009: "Ik ben hier specifiek om aan een aantal misverstanden een einde te maken. Dit is erg belangrijk voor me." Maar in plaats van negatieve opvattingen over Amerika te veranderen, heeft ze deze opvattingen met haar eigen woorden bevestigd. De reden hiervoor is dat zij de bewuste persoon aansprak niet de naïeve persoon. Toen jullie haar vroegen waarom Amerika veiligheidspersoneel met wapens laat rondlopen in de hoofdstad, gedroeg ze zich in eerste instantie alsof ze er niets van wist. Toen rechtvaardigde zij dit op basis van "diplomatieke immuniteit". En toen haar werd verteld dat het de Amerikaanse aanwezigheid is die de chaos en het bloedvergieten veroorzaakt en dat de enige oplossing is dat Amerika compleet terugtrekt uit de regio, reageerde zij boos op het bewustzijn dat jullie lieten blijken ondanks de pogingen van de marionettenleiders om jullie te misleiden en te verwarren. Hillary Clinton gebruikte ferme taal alsof ze jullie strafte voor jullie intellect en ze was in verlegenheid gebracht dat ze moest verklaren dat jullie "onafhankelijk" zijn.

En jullie moeten weten dat terwijl jullie dit pamflet lezen, Amerika haar hegemonie in Pakistan aan het uitbreiden is. Deze uitbreiding stijgt naar een in de geschiedenis van Pakistan ongekende hoogte. Alsof ze haar eigen "Raj" aan het ontwikkelen is, een behalve in de naam complete bezetting. Een deel van dit plan is Amerika's "Innoverende Partenschap met Pakistan Besluit" van 2009, ook wel bekend als de Kerry-Lugar Bill, welke een excuus is voor een uitgebreid netwerk van Amerikaanse organisaties om Amerikaans geld direct uit te geven en om de Amerikaanse belangen te bevorderen. Dit netwerk is op zichzelf een excuus om de Amerikaanse militaire inlichtingendiensten in Pakistan uit te breiden, net als het Brits Rijk dat een bezettingsleger inzette om haar Oost-Indië Onderneming veilig te stellen. Daarmee kwam de heerschappij van de moslims en Islam over het Indisch subcontinent ten einde, door middel van hun Raj.

Alsof dit alles nog niet genoeg is, is Amerika er al in geslaagd om onze militairen in de val te laten lopen, het op zes na grootste leger in de wereld, bestaande uit honderden duizenden soldaten die verlangen naar ofwel de overwinning, ofwel het martelaarschap, in een oorlog van Fitna in Waziristan om de Amerikaanse doelen veilig te stellen - een valse militaire operatie genaamd de "Rah-e-Nijat" (Pad van Bevrijding). Voorzeker, de Amerikanen hebben al miljoenen dollars gereserveerd in een "defensiebegroting" om ons leger opdracht te geven de bezetting van de kruisvaarders te "verdedigen". Dus, in plaats dat Amerika zijn doden telt in zijn falende poging om de bezetting veilig te stellen van Afghanistan, tellen nu de moslims nu hun doden. Meer dan dat, onze soldaten, opvolgers van de Ansaar (moge Allah tevreden met hen zijn) die de Noesra (materiële steun) gaven voor de vestiging van Islam, worden nu weggeleid van het afzetten van de huidige leiders en het wederoprichten van de Khilafa in hun plaats, om de fragiele Amerikaanse bezetting veilig te stellen. En zij die voorheen de kruisvaarders bevochten, hun ribben kneusden en angst inboezemde met hun handen, vechten nu tegen moslimsoldaten en verzwakken de Noesra en de kracht van de moslims met hun eigen handen. Zelfs de aanwezigheid van de Hindoe moesjrikkien te midden van de legers die vechten tegen het Pakistaanse leger is vanwege de Amerikaanse aanwezigheid in Afghanistan, Baloechistan en Noordwestelijke Grensprovincie, welke deuren openden voor India die voorheen gesloten waren. En we moeten hieraan toevoegen dat de marionettenleiders van Amerika zelf de fundamentele oorzaak van deze oorlog van Fitna en chaos is. Voorzeker, het is alsof we onze eigen graf aan het graven zijn met onze eigen handen, bloed zweet en tranen. Is dit dan niet de werkelijkheid, o moslims?!

 

O, moslims van Pakistan!

Weet dat de enige oplossing voor deze groeiende Amerikaanse aanwezigheid de oprichting van de Khilafa is. De Khilafa is het enige dat de moslims zal verenigen, hun grondstoffen mobiliserende om de moslims te beschermen tegen het kwaad van de ongelovige vijanden. Voorzeker, de Khilafa heeft door de eeuwen heen als een schild opgetreden voor de moslims, hun Dien, hun landen en hun levens beschermende. Het was de Khilafa die de Tartaren afweerde, die de Kruisvaarders en de Romeinen tezamen met de Perzen verdreef. Zelfs in zijn zwakste periode was het de Khilafa die Amerika dwong om djiziya te betalen op basis van een overeenkomst getekend op 21 Safar, 1210 Hidjri, overeenkomende met 5 juni 1795 naar christelijke jaartelling, waaronder het 642.000 gouden dollars en een jaarlijkse 12.000 Ottomaanse gouden Lira diende te betalen aan de Khilafa - het enige verdrag in een andere taal anders dan haar eigen dat Amerika ooit heeft getekend.

En we vragen jullie, als de moslims van Somalië, een land geteisterd door armoede met zeer beperkte middelen, in staat zijn om de laffe Amerikaanse militairen te verdrijven; en als de moslims in Irak, een bezet land dat getuige is geweest van totale vernietiging van haar militaire arsenaal door de Amerikaanse machinerie, in staat zijn om Amerika te weerhouden om zich aldaar te vestigen; wat houdt Pakistan, met het sterkste moslimleger en bezittend over nucleaire wapens, dan tegen om Amerika te laten vertrekken? Zeker in een tijd wanneer Amerika aan het falen is, het land wordt gehaat over heel de wereld, zij zich tot over de grens van haar capaciteiten moet inspannen, haar soldaten geen dapperheid kennen ondanks wat zij aan wapens bezitten, overal uitgedaagd wordt door Rusland en Europa, nog verder verzwakt wordt door wankelende kapitalistische economie die geen teken van herstel laat zien, en nu al miljarden uitgegeven heeft maar nog miljarden meer moet uitgeven om haar afbrokkelende hegemonie in stand te houden. En doet de barre situatie van Amerika jullie niet denken aan wat Allah (swt) zegt?

"Voorzeker, de ongelovigen besteden hun rijkdommen om anderen van de weg van Allah af te leiden. Zij zullen doorgaan ze te verspillen maar daarna zullen zij spijt hebben en worden overwonnen. En zij die verwerpen zullen in de hel worden verzameld." (Zie de vertaling van de betekenissen van de Koran, soera Al Anfal 8, vers 36)

 

O, moslims van Pakistan!

Het wereldtoneel is voorbereid en de tijd is aangebroken voor de moslims om op te staan en om leiders te worden van de gehele mensheid. Wensen jullie dan niet om de eer te krijgen om het moslimland te worden die de heerschappij van de Wet van Islam hervestigt, de Khilafa, die het lanceerpunt is voor de hereniging van de gehele moslimwereld als de staat met de meest natuurlijke voorzieningen in de wereld? Jullie zijn een volk dat van Islam en van moslims houdt, en dat bereid is om offer te brengen voor hun zaak. Deze landen zijn doorweekt met het bloed van diegenen die hebben geofferd voor Islam omwille van Hidjra of Djihaad tegen de ongelovige vijanden. En door de beproevingen en ellende waaronder jullie hebben geleden door de handen van de kolonialisten en hun marionettenleiders in Pakistan, hebben wij aanschouwd dat jullie alleen maar toenemen in jullie toewijding aan Allah (swt), RasoelAllah (saw) en de Dien van de Waarheid.

Ook moeten jullie weten dat de Khilafa niet enkel een bewezen schild is van Islam en de moslims, het is een plicht voor iedere moslim en een ieder is verantwoordelijk hiervoor. RasoelAllah (saw) gaf bevel aan de moslims om de bay'a (gelofte van gehoorzaamheid en trouw) te geven aan de Khalifa, door de dood zonder bay'a te beschrijven als de ergste dood van allemaal, namelijk als de dood van djahiliya (onwetendheid, pre-Islam): "Diegenen die sterft zonder de bay'a om zijn nek, die sterft de dood van djahiliya." (Moeslim)

Dus, maak gebruik van jullie nachten en dagen om het nobele werk te verrichten voor het wederoprichten van de Khilafa, zoals de jongeren van Hizb ut Tahrir doen. Sta zij aan zij met de jongeren van Hizb ut Tahrir en mobiliseer de moslims van Pakistan in een levendige, krachtige golf voor echte verandering. Laat geen enkele moskee, school, universiteit, campus, markt, kantoor voorbij gaan aan de oproep voor Khilafa. Benut jullie vindingrijkheid om alle middelen en stijlen waarvan Allah (swt) jullie heeft voorzien te gebruiken om deze boodschap luid en duidelijk te verspreiden, of het door discussie is, pamfletten, lessen, SMS, e-mail, radio of zelfs televisie-uitzendingen. Laat de oproep tot Khilafa weerklinken door heel het land en in dit deel van de Islamitische Oemma. En roep jullie zonen, broers, vaders, en ooms in het Pakistaanse leger op om de finale klap uit te delen aan de Amerikaanse aanwezigheid in de regio door middel van het geven van Noesra aan Hizb ut Tahrir voor de oprichting van de Khilafa, welke een einde zal maken aan vernedering en nederlaag, en die de Oemma een nieuw tijdperk in zal inleiden. Een tijdperk van eer, macht en glorie.

"Maar eer behoort aan Allah, Zijn boodschapper en de gelovigen; de huichelaars echter weten het niet." (Zie de vertaling van de betekenissen van de Koran, soera Al Moenafiqoen 63, vers 8)

 

Hizb ut Tahrir Pakistan

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië