×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Syrie

   
     
 

Criminele arrestaties onder de rangen van Hizb ut tahrir

 

In naam van Allah, de Barmhartige, de Erbarmer.

Criminele arrestaties onder de rangen van Hizb ut tahrir - Syrie

En de klucht van de Syrische parlementaire verkiezingen.

Het is reeds lang een gewoonte van het Syrische regime wanneer het zich heeft voorgenomen een misdaad jegens de moslims te begaan, of dit nu om haar trouw aan Amerika, het hoofd van het kolonialisme, te bewijzen, of om onderhandelingen met de joodse bezetters van Palestina te voeren, of om de mensen te misleiden en te verraden, om een golf van arrestatie's te verrichten onder de gelederen van Hizb ut tahrir, ervan uitgaande dat dit de partij zal weerhouden de criminele daden, misleiding en verraad van het regime aan te tonen.

Zo waren de daden van het regime. Zo heeft het regime, voordat en nadat de delegatie van Frank Wolff, lid van het Amerikaanse congres en republikein, op 1/4/2007 gehandeld evenals het gehandeld heeft voor en na het bezoek van de democratische delegatie van het Amerikaanse congres op 3/4/2007, en tevens voor en na het bezoek van Ibrahiem Abi Soeleimaan, de van origine Syrische handelaar die de geheime besprekingen met de vijandelijke joodse staat leidde op 11/4/2007, en de Amerikaanse meesters inzage gaf in het verloop van deze geheime onderhandelingen. Ook heeft het regime hetzelfde gedaan op de vooravond van de farce van de parlementaire verkiezingen op 22/4/2007, verkiezingen waarvan op voorhand bekend was op welke wijze deze beslecht zouden worden. Op elk van deze gebeurtenissen hebben de Syrische veiligheidsdiensten criminele arrestaties verricht onder de geledingen van Hizb ut tahrir, meer dan 25 jongeren zijn opgepakt en aan de reeds gevangen gehouden jongeren wiens aantal reeds over de 50 bedroeg, bijgevoegd. Dit alles omdat de jogeren van de partij het verraad en de misleidingen van het regime aantonen, en het woord van de waarheid uitdragen en zegen, onze Heer is Allah; "En zij wreekten zich slechts op hen omdat zij in Allah geloofden, de Almachtige, de Geprezene." (zie vertaling van de betekenissen van de Quran, Al-Bourooj, 8)

Dit regime en haar heerschappen denken dat zij met hun beestachtige campagnes tegen de partij de partij de monde kunnen snoeren en te weerhouden van de verspreiding van het woord van het recht en van Allah. Het regime denkt dat het middels arrestaties de aandacht van de partij kan afleiden van het verraad dat het regime pleegt opdat het verraad niet zicht baar wordt, en dat het de partij afleidt van het verrichten van de handelingen om het Islamitische leven te hervatten middels de herstichting van het Khilafah Rashida. En zij zullen zich niets anders dan de schande in het leven over de hals halen, en de pijnlijke bestraffing in het hiernamaals; "Zo is de straf (voor dit leven). En voorwaar, de straf van het Hiernamaals zal nog groter zijn, konden zij dit maar begrijpen!" (zie vertaling van de betekenissen van de Quran, Al-Qalam, 33)

De partij zal echter met de hulp van Allah aan kracht winnen met deze arrestaties en aan invloed winnen, en het regime zal ontdekken dat haar campagnes tegen de partij, en haar haat jegens de partij een tijdbom onder haar is. "Evenals in aanmatiging op aarde en in het smeden van boze plannen. Maar het slechte komplot is een val voor hen alleen die het maken." (zie vertaling van de betekenissen van de Quran, Faatir, 43) Want de gearresteerde jongeren, en hun broeders die hen voorgegaan zijn in de gevangenissen van de onderdrukkers zullen de overwinnaars zijn met de wil van Allah, de machtigen met hun God. En de onderdrukkers, al waren zij vrij en buiten de geavngenissen,. Zij zullen de vernederden zijn . Zij zijn degenen die hun religie met hun heden verruild hebben, sterker nog, zij hebben het verruild met het heden van anderen. Ziet toe, dit is het duidelijke verlies. (zie vertaling van de betekenissen van de Quran, al Zumar, 15)

De aanpak van het regime is een duidelijk gebaar aan de ketterse koloniale staten onder leiding van Amerika en aan de joodse bezetting om de onderhandelingen met het regime aan te gaan. Dit alles zal het leven van het regime echter geen dag verlengen. De staat van het regime is te vergelijken met de krachtige Soeleimaan (vzmh) die wacht op iemand die hem ten val zou brengen. En de aanpak van het huidige regime van de partij zal het niet vrijwaren, noch van de toorn van God, noch van de toorn van het aankomende Kalifaat. Want de relatie van de partij met dit regime is zoals is omschreven door Allah; "Gij verwacht voor ons niets dan een der beide goede dingen (overwinning, martelaarschap), terwijl wij betreffende u verwachten, dat Allah u een straf zal opleggen van Hemzelf of door onze handen. Wacht daarom, wij wachten ook met u." (zie vertaling van de betekenissen van de Quran, al Taubah, 52)

Hizb ut tahrir

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië