×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Pakistan

   
H. 09 Jumada II 1432 Nummer: PR11025
M. 12/05/2011

Invallen door agentschappen in de huizen van Hizb ut Tahrir activisten nadat Hizb ut Tahrir het politiek en militair leiderschap in de Abbotabad operatie blootstelde

 

De heersers zijn razend op Hizb ut Tahrir voor het blootstellen van de rol van de politieke en militaire leiding in de Abbotabad operatie. De geheime agentschappen hebben huizen van vijf leden van Hizb ut Tahrir overvallen om hun families te kwellen. In Karachi, braken de normaal geklede bewapende geheim agenten in bij het huis van een lid van Hizb ut Tahrir Habibullah, zonder enige waarschuwing, die de heiligheid van het huis en de vrouwen overtreedt. Zij rukten een mobiele telefoon van zijn vrouw weg en haalden twee computers weg, en dreigden dat zij de vrouwen en kinderen zouden arresteren. In Islamabad/Rawalpindi, leidden de geheime agentschappen verscheidene invallen op de huizen van de activisten van Hizb ut Tahrir Osama Hanif, Abdul Aziz, Naeem Younas en Ibrahim. Zij blijven doorgaan met het binnenvallen van het verblijf van Ibrahim.


Dit alles wordt gedaan door deze agentschappen om hun verraderlijke meesters te beschermen om hun greep op het gezag en het regeren niet te verliezen evenals om de Oemma te verhinderen om de Khilafah opnieuw te vestigen, alhoewel het herstellen van de Khilafah door Allah (swt) wordt beloofd en de val van de heersers onvermijdelijk is. Wij adviseren en waarschuwen deze geheime agentschappen:

Wij adviseren: stop met het gevlei en de steun van de gecreëerde mensen, die de Oemma verraden in de trotsering van de wetten van de Schepper (swt). Het doel van dit leven is meer dan enkel salaris, posten en promoties. Het grote doel van dit leven ligt in de gehoorzaamheid aan de Schepper, Allah (swt), terwijl de trotsering van Allah (swt) tot de vernedering in deze wereld en een schande in het Hiernamaals resulteert.

Wij waarschuwen: de tijd van het wederoprichting van de  Khilafah komt spoedig nabij met de wil van Allah, dus als u geen aandacht aan deze raad besteedt, zult u in de lijst van de verraders van de Oemma voorkomen. De Khalifah zal de Oemma over uw misdaden informeren en u zult terecht staan voor deze, dat naast u wat op de Dag des Oordeels onder ogen zult zien, wanneer u zich zult bevinden binnen de rangen van de verraderlijke heersers. De Oemma streeft naar verandering, dus zult u blijven handelen als goedkope agenten voor de verraders of zult u deze Oemma steunen?

Hizb ut Tahrir zal de Oemma blijven informeren over deze vervolgingen, direct en door middel van media. Wij behouden ons recht om wettelijke middelen eveneens na te streven.

Imran Yusufzai

 

Assistent van de mediavertegenwoordiger Hizb ut-Tahrir in Pakistan

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië