×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Pakistan

   
     
 

Hizb ut Tahrir is nu ook verbannen op sociale media alsmede op print en elektronische media

 

Vrijheid van meningsuiting blijkt wederom niets meer dan een leugen te zijn: Amerika heeft wereldwijd bevolen om actieve Facebook accounts van Hizb ut Tahrir en haar leden te blokkeren en op te heffen. In opdracht van Amerika, heeft Facebook de accounts van verschillende afdelingen van Hizb ut Tahrir opgeheven. Het gaat hierbij om de mediabureaus en diens leden, inclusief de pagina’s van de mediavertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir Pakistan, Naveed Butt, de directeur van het Centraal Mediabureau, Hizb ut Tahrir Tunesië, Hizb ut Tahrir Palestina en verschillende leden in allerlei andere landen.

Het is noemenswaardig te vermelden dat dit nu de derde keer is dat het account van Naveed Butt is geblokkeerd, en niet te vergeten dat bij de vorige blokkeringen ook verschillende groepen opgericht door de Hizb ut Tahrir Mediabureau in Pakistan zijn geblokkeerd. De groepen roepen op tot de verwijdering van Amerikaanse militairen, geheime diensten en private militaire organisaties van Pakistaanse bodem. Dus, aan de ene kant, onder het mom van vrijheid van meningsuiting, heeft Amerika Facebook pagina’s geheiligd om dagen te vieren voor het maken van beledigende cartoons van RasoelAllah (saw) of het verbranden van de Nobele Qoer’aan, evenals andere lage en vunzige pagina’s. Terwijl aan de andere kant, Amerika erop heeft toegezien dat de pagina’s van Hizb ut Tahrir, die de valse ideologie van haar openbaren en haar concepten zoals democratie, vrijheid en andere zieke normen, worden geblokkeerd. De pagina’s van Hizb ut Tahrir presenteren aan de Oemma de details van de Islamitische Khilafah Staat en diens systemen. Met deze laatste actie van Amerika, is het Westerse idool van Vrijheid van Meningsuiting opnieuw ontmaskerd.

Bovendien heeft het Westen laten zien dat het de strijd heeft verloren om de zuivere en oprechte harten en zielen met haar kromme ideologie te winnen. Door het verliezen van deze strijd, grijpt het Westen nu naar haar daadwerkelijke waarden zoals censuur, verbannen, dwang, terrorisme en moord. Dit zijn dezelfde waarden die wij hebben gezien op het internet met betrekking tot Fort Jangie, Fallujah, en Guantanamo Bay, welke voldoende zijn om de ogen te openen van degenen die blindelings steun geven aan Vrijheid van Meningsuiting. Het is krankzinnig om te verwachten dat er ook maar één goed humanitaire aspect is bij het Westen dat niet eens een stuk kleed ter grootte van een 30 cm kan tolereren op de gezichten van de Moslimvrouwen die er zelf voor kiezen om de Niqaab te dragen. Het is deze krankzinnigheid die de verraderlijke intellectuele failliete Pakistaanse heersers heeft geconsumeerd. Afgelopen maand hebben diezelfde Pakistaanse heersers een exhibitie waar de gedetailleerde systemen van de komende Khilafah werden uitgelegd van Hizb ut Tahrir in de Islamabad Media Club aangevallen. De autoriteiten aldaar hebben toentertijd boeken, pamfletten en ander materiaal in beslag genomen. En enkel drie dagen later hebben zij de deelnemers van een vreedzame demonstratie aangevallen die was georganiseerd door Hizb ut Tahrir alsof ze de strijdmachten van de Amerikaanse vijand waren. Tot op de dag van vandaag houden de autoriteiten nog steeds een aantal deelnemers gevangen. Amerika en haar collaborateurs moeten weten dat deze zelf ontmaskerende en kinderachtige taferelen de Oemma niet zal forceren om haar Islam te verlaten. In tegendeel, deze tactieken versnellen de onvermijdelijke ondergang van het Westerse falende ideologie.

Imran Yusufzai

 

Assistent van de mediavertegenwoordiger Hizb ut-Tahrir in Pakistan

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië