×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Pakistan

   
H. 06 Sjabaan 1432 Nummer:  PR11032
M. 06/07/2011

De misdadigers van de overheid arresteren nogmaals een activist van Hizb ut Tahrir uit Multan

 

De overheid kan de activiteiten van de Hizb niet stoppen of het herstellen van de Khilafah verhinderen door deze laffe tactiek. Maandag om twee uur, in het midden van de nacht, ontvoerden de overheidsmisdadigers een lid van Hizb ut Tahrir, de ingenieur Aftab uit zijn huis in het bijzijn van zijn familie. Aftab is een telecommunicatie ingenieur en een vader van twee jonge dochters, terwijl zijn vader een kankerpatiënt is. Er is geen melding van inbraak noch een melding van terrorisme tegen hem geregistreerd. Zijn enige misdaad is dat hij Allah (swt) als Wetgever (Shaar'i) accepteert en dat hij   Hem (swt) als de Schepper erkent. Zijn zogenaamde ‘grote misdaad’ is dat hij de mensen en de heersers naar de wetten van Allah (swt) roept, de Oppermachtige. Zijn ‘ernstige fout’ is dat hij de Oemma en de mensen van macht naar het systeem van de Islamitische Staat roept, een systeem dat door de Boodschapper van Allah (saw) en de Khoelafa; ur Raasjidoen werd uitgevoerd. De agenten van de kolonialisten en hun slaven doen alsof ze blind zijn wanneer Blackwater (Xe sevices) en de terroristen van DynCorp, Moslims in de straten en de bazaren afslachten, maar wanneer zij mensen willen martelen vinden zij onmiddellijk de opgeleide en de tot Shari'ah verbonden jeugd van de Hizb! Hizb ut Tahrir heeft een bevelschrift ingediend in Multan Bench voor het Hoge Gerechtshof van Lahore tegen deze onwettige ontvoering van zijn lid. Wij waarschuwen de verraderlijke heersers dat de Hizb niet zal rusten tot aan de vrijlating van zijn lid. En als de overheid ingenieur Aftab niet onmiddellijk vrij laat, zal de Hizb een vreedzame campagne voor zijn vrijlating lanceren.


Laat de heersers weten dat dergelijke laffe tactieken noch de shabaab van de Hizb en de activisten van Khilafah kan afschrikken noch het herstellen van de Khilafah kan tegenhouden, een verheugde aankondiging van de Profeet (saw).

Naveed Butt

 

Mediavertegenwoordiger Hizb ut Tahrir in Pakistan

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië