×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Pakistan

   
H. 05 Radjab 1432 Nummer: PR11031
M. 07/06/2011

Een delegatie van Hizb ut Tahrir Wilayah Pakistan levert een protestbrief af bij de Syrische ambassade

 

Vandaag bezocht een tweepersoons delegatie van Hizb ut Tahrir Wilayah Pakistan, geleid door Imran Yousafzai, assistent van de woordvoerder van Hizb ut Tahrir in Pakistan, de Syrische ambassade in Islamabad. Zij verzochten om een vergadering met de ambassadeur om protest in te dienen tegen de brute martelingen, arrestaties en slachtingen van Moslimburgers door het brute Syrische regime.

Desalniettemin , verwierp een ambassadeambtenaar deze mogelijkheid, welke openbaart dat de Syrische heersers en hun marionetten met vrees worden omringd wanneer zij met de vertegenwoordigers van de Oemma geconfronteerd worden. De delegatie van Hizb ut Tahrir overhandigde een pamflet van het Centrale Leiderschap en een persmededeling van het Centrale Media Bureau aan de ambassadeambtenaar in het Arabisch en Urdu, zodat hij deze aan de met vrees getroffen ambassadeur van het laffe Syrische regime kon overhandigen. Het pamflet stelt de samenwerking van het Syrische regime met de Joodse entiteit in het slachten van de Moslims bloot. Het document bewijst dat het Syrische regime dat beweerd een ‘‘defensieve kracht’’ te zijn in feite de belangrijkste veiligheidsagent van de staat Israël is; zij evenaren zelfs Israël in het doden van Moslimburgers. De persverklaring van het Centrale Media Bureau veroordeelde zeer krachtig het Amerikaanse agentschap genaamd ‘Syrisch regime’ voor het vuren op een demonstratie van vrouwen en kinderen in ‘Baniyas’, Syrië op 7 mei en vroeg het Syrische leger; hoe het mogelijk is dat de Fir'awn van Syrië uw moeders en zusters neer schiet, uw broeders in de kerkers werpt met een hoeveelheid die de 8.000 overschrijdt en meer dan 800 van uw zonen vermoord, en u nog steeds deze tiran steunt? De ‘Asad’ (Leeuw) van Syrië is een met afschuw gevulde, trillende muis geworden.

Dus sta op en ontwortel deze wrede, misdadige, corrupte dictator om de Khilafah te vestigen. Het is slechts de Khilafah die de troepen zal zenden om de Moslim landen te verdedigen en te bevrijden waardoor het de troepen tot de helden van Oemma zal kronen in plaats van zijn vijand. De delegatie van Hizb ut Tahrir werd verzekerd dat deze documenten de Syrische ambassadeur zouden bereiken. De delegatie keerde hierna terug. Men moet opmerken dat Hizb ut Tahrir politiek actief is tegen de Amerikaanse agent, Bashar al Asad in Syrië, en honderden van zijn leden zitten achter het tralies in zijn martelcellen.

Imran Yusufzai

 

Assistent mediavertegenwoordiger Hizb ut Tahrir in Pakistan

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië