×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Bangladesh

   
H. 26 Sjabaan 1432 Nummer: 1432-08/03
M. 27-07-2011

Hizb ut Tahrir, Wilayah Bangladesh, kondigt een Publieke Bijeenkomst en Protestmars aan die op 13 augustus gehouden moet worden, in Muktangon, Dhaka

 


Hizb ut Tahrir, Wilayah Bangladesh, zal een Publieke Bijeenkomst en Protestmars organiseren voor het Opzetten van het Regeersysteem van de Koran , de Khilafah Staat, op zaterdag, 13 augustus 2011, 12.00 in Muktangon, Dhaka.

De partij verzoekt de Moslims om dit evenement bij te wonen, dat in de heilige maand van Ramadan zal worden gehouden, de maand waarin Edele Koran werd geopenbaard. Allah (swt) openbaarde de Koran voor het opzetten van het regeersysteem dat er op gebaseerd is:


إِنَّا أَنزَلْنَا إِلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ لِتَحْكُمَ بَيْنَ النَّاسِ بِمَا أَرَاكَ اللَّهُ وَلاَ تَكُنْ لِلْخَائِنِينَ خَصِيمًا    النساء: 105

‘‘Wij hebben u waarlijk het Boek (de Koran), dat. de waarheid bevat, nedergezonden, opdat gij tussen de mensen zoudt richten door hetgeen Allah u heeft onderwezen.’’ [VBK: soera An Nisa, vers 105]

Zij zijn er niet in geslaagd om de Islamitische ‘Aqiedah te beschermen: Er zijn bijna twee weken voorbij en de Hasina overheid heeft nog steeds niet de moesjrik, Shankar Biswash gearresteerd, die de Profeet (saw) beledigde. Als een Moslim geroepen had dat de vader van Sjeik Hasina ‘een geit’ is dan zou hij worden gearresteerd, worden gemarteld en worden gestraft in een mum van tijd; maar toch is de overheid volledig stil en inactief tegen deze moesjrik die het zelfde zei over onze geliefde RasoelOellah (saw). Hasina en haar overheid verklaarden dat zij geen Imaan en vertrouwen in Allah (swt) hebben toen zij de grondwet wijzigden; en één van haar ministers heeft openlijk gezegd ‘ik ben geen Moslim’. O Nobele Oemma van Muhammad (saw)! Hoe lang zult u deze agenten van kaafir  moesjrik staten toestaan om over u te regeren? Zou deze moesjrik de moed hebben om RasoelOellah (saw) te beledigen als het land door het systeem van de Koran, de Khilafah, werd geregeerd?

Zij hebben een Amerikaanse-Indische overheersing gevestigd over het leger: Hasina werkte samen in de moord van legerofficieren. Zij zorgde voor het salueren van de moesjrik Leger Leider. Zij zuivert het leger van de officieren die de bescherming van nationale soevereiniteit eisen; en zei die Islam eisen. Zij heeft dit, en veel meer gedaan om de Amerikaanse-Indische overheersing over het Moslim Leger van Bangladesh te verzekeren. Is het een wonder dat Hasina nachtmerries heeft door haar vrees voor het leger? En het was enkel door deze vrees, en niet de vrees voor de oppositie, dat zij eigenhandig het verzorgings systeem afgeschafte, ondanks bezwaren en meningsverschillen van haar eigen partijleiders en de leden van het grondwetkeuringscomité. Dit is helder van haar herhaalde verklaringen dat haar enige reden om besluiten te nemen is om ‘de wegen te verhinderen voor buiten constitutionele overname van de macht. O Moslims! Ons leger is niet veilig in de handen van Sjeik Mirjafor Hasina. Vestig de wetgeving door de Koran, de Khilafah staat, om de Amerikaanse-Indische controle te elimineren en een sterk leger te bouwen.

Zij hebben de nationale soevereiniteit overgegeven: De veronachtzaming van de Hasina regering van de nationale soevereiniteit is voor allen duidelijk te zien, van het verlenen van doorgang tot aan het overhandigen van land in de grensgebieden aan India. Haar ministers vinden het zelfs niet onwaardig om hun land ‘een bufferstaat’, ‘een doorgang land’ enz. te noemen. Welk ander bewijsmateriaal is er nodig voor het bewijs van het verraad van Hasina en haar overheid? O Moslims! Bangladesh is het land van de Moslim Oemma en elke duimlengte van dit land moet worden beschermd. Noch kan Hasina, noch Khaleda opstaan om deze verantwoordelijkheid te vervullen. Slechts de Khilafah staat kan de soevereiniteit, het grondgebied en de waardigheid van het land beschermen.

Zij overhandigen de nationale middelen aan de imperialistische plunderaar: Enkel aangezien elke duimlengte van dit land tot de Moslim Oemma behoort, zo geld dat ook voor elke kubieke meter gas en elk vat olie in dit land. RasoelOellah (saw) verbood het overhandigen van deze middelen aan privé of buitenlandse bedrijven. Voor Hasina die zelfs niet om de eer van de Profeet (sav) geeft, zullen zijn orders en verboden niet veel waarde hebben voor haar; eerder geeft zij waarde aan de orders van haar meester, Amerika. Maar O Moslims! Wat wat u betreft u? Zult u de ahadith van de Profeet negeren en stil blijven tegenover de deals van de overheid met de imperialistische bedrijven die de Islam en de nationale belangen schenden?

O Moslims! Werk voor het verwijderen van de agenten van de kaafir moesjrik staten en vestig Khilafah opnieuw omwille van het beschermen van de Islamitische aqeedah, het beschermen van de soevereiniteit van het land, om de rijkdommen van de Oemma te beschermen, om de Amerikaanse-Indische overheersing te elimineren en een sterk leger te bouwen, en met de Moslim Oemma te verenigen. Beantwoord de vraag van Allah en Zijn Boodschapper (sav), vervul de plicht die door uw Imaan wordt geëist en sluit u aan bij de duizenden van deze Publieke Bijeenkomst en Protestmars.

Media Bureau Hizb ut Tahrir Bangladesh

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië