×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Pakistan

   
H. 19 Sjabaan 1432 Nummer: PR11034
M. 21/07/2011

Vervolging door overheidsagentschappen gaat onverminderd door!

 

Lid van Hizb ut Tahrir Osama Haneef is onderweg naar zijn kantoor ontvoerd

De ontvoering van leden van Hizb ut Tahrir gaat onverminderd door, op instructie van de verraders binnen de huidige politieke en militaire leiding. Deze Amerikaanse agenten, die verstoken zijn van elke vorm van zelfrespect en eer, moeten weten dat deze arrestaties noch de Hizb van zijn strijd zullen afschrikken noch de totstandbrenging van de Khilafah zullen vertragen. Terwijl de verblijfplaats van de Assistent Woordvoerder van Hizb ut Tahrir in Pakistan, Imran Yousufzai, en Hizb lid, Hayan Khan, onbekend blijft, hebben de geheime agentschappen nog een ander lid van Hizb ut Tahrir, Osama Haneef, ontvoerd, een afgestudeerde van NUST en een Telecommunicatie Ingenieur, terwijl hij onderweg naar zijn kantoor was, vanochtend om negen uur.


Dit is de derde ontvoering in Islamabad tot nog toe deze maand. Verder is de Ingenieur Aftab, die in Multan werd ontvoerd, definitief ‘hersteld’ van de geheime agentschappen en achter de tralies gezet door de politie. Het is bedroevend dat de rechtbanken hem weer aan de brutale politie hebben overhandigd voor ‘fysieke hechtenis’, in plaats van opdracht te geven voor zijn vrijlating. En voor Osama, een jonge vader van een baby, hij heeft een uitstekende academische resultaten en is een voortreffelijk en gerespecteerd individu. Hij was één van de beste studenten op de nationaal befaamde, Nationale Universiteit van Wetenschappen & Technologie (NUST). De ontvoering van Osama heeft bewezen dat de overheidsagentschappen de wetten van het land absoluut niet in acht nemen. Maar wanneer het over het verpletteren van Moslims gaat, claimen zij de ‘heiligheid’ van Koefr wetten en rechtvaardigen zij het verbranden van de reine Moslim meisjes van Jama-e-Hafsa met wit fosfor.

Verder presenteren zij het argument dat de studenten van Lal Masjid het bevelschrift van de staat uitdaagden, omdat zij corrupte mensen ontvoerden. Wij vragen de overheid; overtreden deze ontvoeringen van de Hizb leden door de geheime agentschappen dit bevelschrift niet? Zullen de overtreders van dit ‘heilige schrift’ ook op dezelfde manier worden gestraft zoals de meisjes van Jama-e-Hafsa? En dezelfde valse excuses worden gebruikt voor de huidige militaire operaties in Kurram en Mohmand gebieden van het Stammengebied. Miljoenen mensen zijn dakloos geworden en de tanks en de gevechtsvliegtuigen bombarderen de mensen van de stammen. Deze brutale actie werd zelfs niet ondernomen door India in Kashmir, tijdens hun operaties tegen de zogenaamde terroristen. Men heeft  zonder twijfel vastgesteld dat deze verraders en agentenheersers Hizb ut Tahrir vervolgen om Amerika blij te maken. Maar de heersers moeten zich herinneren dat elke inspanning om de totstandbrenging van de Khilafah en de implementatie van Islam tegen te werken, gedoemd is om te falen. En een ieder die dit doet zal er voor terecht staan in deze wereld en de straf op de Dag des Oordeels is veel heviger dan iedere op deze wereld.

Naveed Butt

 

Mediavertegenwoordiger Hizb ut Tahrir in Pakistan

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië