×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Hizb ut Tahrir
Londen

   
     
 

De moorden van Israël op hulpschepen bewijst enkel de behoefte aan de legers van Moslimlanden om Palestina te bevrijden en de misdaden van Israël te bestraffen


Londen, Groot Brittannië, 31 mei 2010 - De Zionistische bezetters van Palestina doodden vandaag tot 19 humanitaire activisten toen zij een hulpvloot aanvielen die de belegering van Gaza probeert te doorbreken. Deze actie is het recentste bewijs dat enkel een reactie van de Moslimlegers van het gebied een eind aan de agressie en slachtingen van de Israëlische entiteit kan maken.

Taji Mustafa, Media vertegenwoordiger van Hizb ut-Tahrir Groot-Brittannië zei: "In antwoord op de brutale aanval van vandaag, eisten de demonstraties door Moslims in Jordanië en Turkije dat hun legers op deze Israëlische slachting antwoorden. Nochtans, in een geheel vertrouwde reactie, gaven de Turkse en Arabische regimes eenvoudig dezelfde lege veroordelingen uit, zelfs weigerend om hun bestaande diplomatieke relaties, handelsrelaties en militaire banden met Israël te beëindigen. De verraderlijke Arabische regimes hebben opgeroepen tot een spoedvergadering van de Arabische Liga, alsof de vorigen wat bereikten! "

"De Verenigde Staten, Groot-Brittannië en het ‘Kwartet’ zullen zonder twijfel dit incident gebruiken om druk op Israël uit te oefenen om terug te keren aan de onderhandelingstafel, maar de Moslims moeten niet voor de gek gehouden worden hierdoor. Het is duidelijk dat geen enkele hoeveelheid onderhandelingen, V.N. resoluties of veroordelingen Palestina van bezetting zal bevrijden of de misdaden van de Israëlische entiteit zal bestraffen. Enkel wanneer de legers van de Moslimlanden, die momenteel worden geregeerd door verraderlijke spionheersers om hun kanonnen op hen te richten die een bedreiging vormen voor de Israëlische belangen, zijn bevrijdt, opdat Palestina verdedigd zal worden en Israël voor zijn misdaden zal boeten. Egypte alleen al heeft 220 F-16 gevechtsvliegtuigen en 450.000 militairen."

"Hizb ut-Tahrir zal de mensen blijven oproepen om deze regimes te wijzen op hun verraad en oproepen naar het herstel van oprecht Islamitisch leiderschap onder de Islamitische Khilafah zodat de legers zullen worden gemobiliseerd om een eind te maken aan de decennia van bezetting, etnische zuiveringen en moord door de Israëlische entiteit."

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië