×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Centraal
Media Bureau

   
H. 18 Rabi' oel Awal 1432 Nummer: M1432/15
M. 21-02-2011

Hizb ut Tahrir’s boodschap aan de Moslims van Libië

 

Al Qadhaafi de vijand van Allah, de vijand van Zijn Boodschapper en de vijand van de Oemma vermoord honderden of zelfs duizenden mensen, hij bombardeert hen door luchtaanvallen en andere dodelijke wapens. Daarbovenop bedreigt hij en zijn zonen de Libische bevolking af te slachten en hij verklaarde te zullen blijven strijden tegen het volk tot de laatste man.

De zoon van Al Qadhaafi - het zwaard van sjaitaan - zegt op een arrogante, ijdele en misdadige wijze dat hij de mensen blijft afslachten tot op de laatste man! Al Qadhaafi en zijn zonen zetten de ingehuurde bloeddorstige huurlingen in om de mensen te vermoorden en het bloed van pure en onschuldige mensen te vergieten! Wij zijn niet verbaasd dat Al Qadhaafi, de vijand van Allah, die de Soenna van de Profeet (saw) heeft ontkend, geprobeerd heeft om de Koran te verdraaien, dit doet. Zijn geschiedenis is gevuld met verschrikkelijke massamoorden van honderden en zelfs duizenden mensen van Libië en anderen! Met betrekking tot de Islamitische bewegingen, inclusief Hizb ut Tahrir en zelfs de hele Libische bevolking, heeft Al Qadhaafi geen enkel respect getoond jegens de mensen noch aan de familiebanden of aan het convenant! Wij zullen de executie van 13 leden van Hizb ut Tahrir niet vergeten. Al Qadhaafi heeft de leden publiekelijk geëxecuteerd in scholen en universiteiten voor de ogen van de leraren, de studenten, de familieleden en de kinderen van de leden.

We smeken Allah, De Almachtige, De Onweerstaanbare, De Wreker, De Superieure voor het bloed van diegene die vermoord zijn door Al Qadhaafi, om hen martelaren te maken, en om deze mensen in het gezelschap van de Profeten te laten zijn, de oprechten, de martelaren en de rechtvaardigen. O wat een mooie gezelschap is dat! Moge Allah wraak nemen op deze tiran, en hem grijpen met een bestraffing zoals deze alleen zou kunnen komen van de Verhevene in macht.

 

إِنَّ أَخْذَهُ أَلِيمٌ شَدِيدٌ

“Voorzeker, Zijn Bestraffing is pijnlijk en hard.”

 

Jullie hebben een mooie geschiedenis geschreven met jullie geduld, kracht en moed tegenover de onderdrukking en de terreur van de vijand van Allah. We vragen Allah om jullie standvastig te maken en de kracht te geven om deze misdadige marionet te verwijderen van zijn ambt, en hem weg te smijten in de prullenbak van de geschiedenis, tezamen met zijn zoon en zijn entourage en met alle andere verraders. De Oemma zal hun graven stenigen zoals zij het graf van Aboe Roeghaal stenigden.

En ik stenig zijn graf ieder jaar *** Zoals de mensen het graf van Aboe Roeghaal stenigen

 

O oprechte zonen van het Libische leger!

Hoe lang zullen jullie blijven zwijgen en stilzitten zonder enige actie te ondernemen zoals Allah en Zijn Boodschapper het behaagd? Is het niet tijd dat jullie harten zich onderwerpen aan het gebod van Allah? Zouden jullie er niet van houden om schitterende geschiedenis te schrijven voor jullie zelf zoals de helpers (Ansaar) van de Boodschapper van Allah (saw) het hebben gedaan? We roepen jullie op om het regime van Al Qadhaafi omver te werpen en het Libische volk te steunen en om te werken met Hizb ut Tahrir. Jullie kennen de Partij en diens leden goed. Zodoende zal Libië worden verklaard als een Khilafah gebaseerd op het model van de profeetschap dat Islam terug zal brengen in de wereld, met diens doctrine en systemen. Op die manier zullen jullie glorie voor jullie zelf brengen en aan de rest van de wereld. Maar wat jullie zullen hebben bij  Allah is groter.


إِنَّ الَّذِينَ يُحَآدُّونَ ٱللَّهَ وَرَسُولَهُ أُوْلَـٰئِكَ فِى ٱلاٌّذَلِّينَ

“Voorzeker, degenen die zich verzetten tegen Allah en Zijn Boodschapper  zullen onder de vernedereden behoren.”
 


Osman Bakhash

Directeur van het Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië