×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Centraal
Media Bureau

   
H. 27 Sjawaal 1433 Nummer: M1433/23
M. 14-09-2012

O Khalifah, Amerikaanse schurken beledigen de Boodschapper van Allah (saw) 

 

O Khalifah, Amerikaanse schurken beledigen de Boodschapper van Allah (saw). En de heersers van de moslims durven niet eens de relaties te breken met de hoeders van deze schurken!

Zo, en met groot gemak, beledigt het laagste van hetgeen geschapen is, van de meest vage mensen, de beste die het zonlicht ooit heeft gezien, de Profeet van deze Oemma (saw), de Boodschapper van Allah! En zo neemt een verdwaalde kopt, een verschoppeling, samen met de wraakzuchtige priester "Terry Jones" - de misdadiger van de Koranverbranding van afgelopen april- deel aan de belediging jegens Islam, de Profeet van Islam, en de moslims. Zij hebben door middel van financiering van honderd joodse geldschieters en andere haters, en met wettelijke bescherming van het Amerikaanse regime - de slachter van de moslims in Irak en Afghanistan - zich samengespannen om een misdadige speelfilm te maken, gevuld met laster, inbreuk en schending van de nobele Profeet (saw).

}كَبُرَتْ كَلِمَةً تَخْرُجُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ إِنْ يَقُولُونَ إِلَّا كَذِبًا {.

"Erg is het woord, dat uit hun mond komt. Zij zeggen slechts onwaarheid." (VBK Al-Kahf, 5).

Geachte Moslims:

Dit is niet de eerste keer dat de vijanden van Islam, Europeanen en Amerikanen, de heiligdommen van de moslims beledigen, de ongelovige landen laten geen kans voorbijgaan om geweld te plegen tegen deze Oemma en haar heiligdommen aan te vallen, door hun haat en afkeer jegens Allah (swt) en Zijn Profeet (saw) en degenen die Zijn boodschap dragen. Zij openen alle deuren en bieden podium aan degenen die haat koesteren jegens Islam om vervolgens Islam aan te vallen. Zij hebben de oorlog verklaard aan de Schepper Der Werelden, de Nobele Koran, het Islamitische credo en de Profeet van deze Oemma, vrede zij met hem en zijn metgezellen.

}إِنَّ الَّذِينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ أُولَئِكَ فِي الْأَذَلِّينَ{

"Waarlijk, degenen die Allah en Zijn Boodschapper tegenwerken zullen worden vernederd." (VBK Al-Moedjaadalah, 20)

Zij zijn de vijand! Wees daarom gewaarschuwd; zij bezetten de landen, vergieten het reine bloed, plunderen de rijkdommen, zorgen voor opruiing en verdeling door tweedracht onder de moslims te zaaien om hen verder te verzwakken en over hen te domineren. Derhalve vallen zij onze geliefde en nobele Profeet (saw) aan, verbranden zij kopieën van het Boek van Allah, de nobele Koran. Allah de Almachtige heeft gezegd:

}قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ ‏مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآيَاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ{

"Nijd laten zij blijken en wat hun innerlijk verbergt is nog erger. Wij hebben u onze geboden duidelijk gemaakt, indien gij ze wilt begrijpen." (VBK Al-Imraan, 118)

En tevens heeft Hij (swt) gezegd:

}يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ{

"Zij wensen Allah's licht door hun mond te doven, maar Allah zal Zijn licht vervolmaken, hoewel de ongelovigen er afkerig van zijn." (VBK Al-Saff, 8)

En wiens woord is beter dan die van Allah (swt)?

 

 

Geachte moslims:

Deze rampspoeden, tegenslagen en beledigingen jegens Allah (swt) en Zijn Profeet (saw) zouden geen doorgang kunnen vinden als de moslims zouden leven onder de Khilafah. Het is de Khilafah die Islam en de moslims beschermt en fungeert als schild. Het is alsof de geschiedenis zich herhaalt, maar op andere wijze. Aan het einde van de negentiende eeuw, in 1890, heeft de Franse toneelschrijver Henri de Bournier een toneelstuk geschreven dat gespeeld zou worden in een Franse theater, en deze omvatte beledigende stukken jegens de Profeet (saw). De Khalifah van de moslims, 'Abd Al-Hamid, stuurde Frankrijk een boodschap om het toneelstuk te verbieden, in alle Franse theaters. Frankrijk gaf hier gehoor aan en reageerde als volgt: "we zijn ervan overtuigd dat deze beslissing die we hebben genomen naar aanleiding van de wensen van de Sultan de onderlinge verstandhouding tussen ons zal versterken..." En toen de schrijver van het stuk trachtte het op te voeren in het befaamde ‘Lyceum Theatre’ in Engeland, en de Sultan dit ontdekte, stuurde hij wederom aan op een verbod, en werd de opvoering verboden door het indertijd machtige Engeland en werden alle voorbereidingen voor de opvoering gestaakt!

Geachte moslims:

De voorganger liegt zijn mensen niet voor, en Hizb ut Tahrir waarschuwt jullie:

Het westen heeft diverse malen de oorlog verklaard, en diverse malen herhaald, bij iedere gelegenheid, dat het een oorlog betreft tegen Islam en moslims, wees daarom ondersteuners van deze religie, haar Profeet (saw) en zijn Oemma, en weet dat deze zaak enkel hersteld kan worden zoals dat in het verleden gebeurde, door de Khilafah ar Rasjidah naar het voorbeeld van de Profeet (saw). Werk daarom samen met Hizb ut Tahrir om de Khilafah te herstellen. Het is de Khilafah die eenieder die tracht om deze Oemma of haar heiligdommen aan te vallen, op andere gedachten zal brengen evenals iedere influistering van Satan.

Echter wanneer jullie het nalaten om een Khalifah aan te stellen die vertrouwd wordt en van waarachter gestreden wordt, dan zullen deze beledigingen en aanvallen op Islam en de heiligdommen van de moslims lang voort blijven duren, en zullen jullie gevoelens en emoties voor enkele uren en dagen aangeroerd worden waarna deze weer verdwijnen en de rust wederkeert. Vervolgens zullen de vijanden van Allah (swt) en Zijn Profeet (saw) hun aanvallen op de Islam en de moslims voortzetten, trekt hier daarom lering uit o jullie die zien!

 

}إِنَّ فِي هَذَا لَبَلَاغًا لِقَوْمٍ عَابِدِينَ{

"Voorzeker, hierin ligt een boodschap voor mensen die Allah dienen." (VBK Al-Anbija, 106)

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië