×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 574 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

De verraderlijke heersers zorgden voor de ontvoering van de Assistent Vertegenwoordiger  van Hizb ut Tahrir in Pakistan

 

DOOR DE SHABAAB VAN HIZB UT TAHRIR TE ONTVOEREN, BRENGEN DE VERRADERLIJKE HEERSERS VAN PAKISTAN SLECHTS DE TOTSTANDBRENGING VAN KHILAFAH NOG DICHTER BIJ

Vandaag, 12 juli 2011, in de ochtend, zorgden de verraderlijke heersers van Pakistan voor de ontvoering van Imran Yusufzai, de Assistent Vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir in Pakistan. Als goedkope dieven, sluimerden de overheidsaanhangers buiten het huis van een gerespecteerde televisiejournalist en namen Imran gevangen toen hij arriveerde. Deze laffe ontvoering komt binnen weken na de ontvoering van Ingenieur Aftab, een lid van Hizb ut Tahrir, uit de heiligheid van zijn huis in Multan, uit een huishouden van twee kleine dochters en zijn vader welke kanker patiënt is. Zijn verblijfplaats blijft onbekend. En deze verachtelijke acties komen na jaren van ontvoeren, van martelen en van het bedreigen van de shabaab van Hizb ut Tahrir in Pakistan waarbij de verraderlijke heersers van Pakistan alle grenzen hebben overschreden, arrestaties van vrouwen met kleine zuigelingen in hun armen, ontvoeringen van bejaarde vaders, bedreigingen van werkgevers tot zij de shabaab ontsloegen van hun banen, bedreigingen van de personen die de borgtocht voor sabaab betaalden en martelingen totdat de wervels van de ruggengraat gescheiden waren.

O Moslims van Pakistan! Deze wanhopige handelingen zijn een teken van een zwak standpunt van de verraderlijke heersers en stellen hun verdere zwakheid bloot. Zij komen nadat een intense politieke campagne van Hizb ut Tahrir die de ribben van de verraders verbrijzelde, welke hen van alle verering ontdeed in de ogen van de Moslims en de oprechte in de strijdkrachten opriep om hen bij de kelen te grijpen en hen te straffen met de handen van Oemma zoals zij dit verdienen. Zonder ook maar één enkel woord van waarheid ter verdediging van hun verraad tegen de Oemma, het land en de strijdkrachten, hebben zij hun toevlucht genomen tot het vervolgen van de personen wiens enige misdaad is om tot hun Heer (swt) te roepen.

O Moslims van Pakistan! Deze wanhopige handelingen zijn een teken van verraad van de wankelende heersers en maken hun verraad duidelijker. Zoals alle andere acties van de marionet heersers, worden zij uitgevoerd met de goedkeuring van hun meesters, de Amerikanen, die hen verplichten en verbieden, tot aan de onderste man, de laatste vergadering, het laatste beleid en de laatste dollar. De recente escalatie tegen Hizb ut Tahrir komt na het bezoek van de Voorzitter van de VS van de Gezamenlijke Staf Chefs, Admiraal Mike Mullen, aan Pakistan na de nationale protesten van Hizb ut Tahrir in april tegen de Amerikaanse aanwezigheid in Pakistan en de aanval op Abbotobad door de Amerikaanse krachten.

O Moslims van Pakistan! Deze wanhopige handelingen verhogen slechts de standvastigheid van de gelovigen in hun inspanningen en in hun geloof in de belofte van Allah (swt), Wie de enige Meester van Zijn Zaken is. De shabaab van Hizb ut Tahrir zullen net zo staan zoals ze decennia lang tegenover de tirannieke heersers stonden in alle moslimlanden, zij zullen roepen tot hun Heer (swt), al Hay, al Qayyum, ar Razaaq, in geduld en standvastigheid en in hun gebed, niemand vrezend behalve Allah (swt) tot Allah (swt) Zijn Kwestie beslist.

 

رَبِّ انصُرْنِي عَلَى الْقَوْمِ الْمُفْسِدِينَ

"Help mij mijn Heer, tegen het volk dat onheil sticht." (VBK soera al Ankaboot, vers 30)

 

O oprechte officieren binnen de strijdkrachten van Pakistan! De shabaab van Hizb ut Tahrir vervullen hun belofte aan Allah (swt). Het is nu tijd voor u om uw belofte te vervullen. Het is nu tijd, O broeders, om Hizb ut Tahrir de Noesrah te verlenen voor het herstellen dat van de Khilafah, welke de harten van de gelovigen zal helen en hen de overwinning over de onderdrukkers zal geven.

 

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ  

‘‘De onrechtvaardigen zullen weldra weten welke wending hun zaken zullen nemen.’’  (VBK soera asj Sja’raa, vers 227)

 

Hizb ut Tahrir

Wilayah van Pakistan

11 Shabaan 1432 

12 juli 2011

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië